Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Cóż zobaczymy czy na następnej wizycie znów się nie zmieni
ale to jej decyzja :D a lekarz jej już pare razy sugerował cc więc :D chyba mu to na rękę :D:P--

Ki ustrojstwo, jakiś wirus? Mam nadzieję, że Dzidzi nie zaszkodzi..
może kości zaczynają się rozchodzić jak myślicie?
strasznie bolą mnie biodra i odcinek ledzwiowy do tego pachwiny i podbrzusze jak na @ mam tak od wczoraj... może kości zaczynają się rozchodzić jak myślicie?
[/url
[/url]

czyli muszę się przyzwyczaić bo chodzę przez to jak kaczka :-D
"może on się tam dusi" i złapałam takiego doła, że nie ogarnęłam do dziś.

[/url
[/url]Ale czy kupiliście masło, czy po prostu przeszło?
już od godziny 21:00 byłam "normalna"...Po masło jedziemy za chwilę do Biedronki:P
[/url
[/url]Ja żadnych dobrych wieści po wizycie :'(jedziemy do szpitala :/szyjka 1cm ale zamknięta ,mam silny ból kręgosłupa i twardnienia, główka bardzo nisko, reszta się okażę w szpitalu :( będą sterydy na płucka a co więcej to się okaże na oddziale, bede was w miarę możliwości informować..panicznie się boję :(:(trzymajcie za nas kciuki ..
[/url
[/url]
Informuj nas na bieżąco jeśli masz możliwość.

w ciągu 2 tyg... z 1233g zrobiło się ok 1850g. Nie pamiętam dokładnie, a akurat zdjęcia brzusia mi nie dał. Mam tylko zdjęcie kości udowej (FL 6,19cm - 32t1d) i głowy (BPD 7,86cm - 31t4d; HC 28,8cm - 31t5d). Gin zaczął mi coś mówić o innym rozwiązaniu porodu i w ogóle, że przy pierwszym porodzie to lepiej CC jak jest tak duże dziecko, ale że będziemy obserwować... Najpierw mnie zmartwił, a później jak sobie to przemyślałam w samochodzie to się wkurzyłam. Bo co to po jednym wyniku coś takiego gada, przecież poprzednie były w absolutnej średniej... Nagle tyle przybrała? To albo 2 tyg. temu i na poprzednich badaniach było za mało, albo teraz za dużo, albo i to i to. No bo to chyba niemożliwe by tyle urosła? Jak pytałam o błąd pomiaru to 270g.

a za pierwsza piateczke duzeeeee kciukasy (przyznam ,ze jak tylko mam chwilusie wolna to zagladam czy zaden szkrab juz nie przyszedl na swiat
Wszystkie te malenstwa z USG i po pordzie takie rozkoszne,az trudno oczy nacieszyc ! 
mam nadzieje,ze mojej nic nie bedzie dyndac po porodzie
Natomiast moje Dziecię siedzi na dupce więc póki co poród naturalny wykluczony
[/url
[/url]