Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
O i jeszcze na wymioty mi się zebrało... Kurka, może to bliżej niż myślę :)
Mnie tak sympatycznie na tydzień przed porodem czyściło
Noo i już wiem na pewno, że czuję skurcze i ćmienie jak na miesiączkę. Bo minęło na trochę po ciepłym prysznicu, później spałam a teraz trochę znowu ćmi i czasem złapie skurczybyk ale bezbolesny-raczej męczący... i spuchł mi ryjek :D
No to czekamy na Kajtola Naszego!!!! :)
Szczerze zazdroszczę, bo u mnie nic z tych rzeczy. Czuję się tak, jakbym miała jeszcze ze 2 miesiące w ciąży chodzić
Trzymam kciuki kochana!!!!!
[quote=Dorit] Stefko gratuluje chlopaka!
macie juz imię?
im mniej tym lepiej. moj mial w brzuszku kilka razy dziennie i teraz ma je ciagle i trwaja po 20 minut :o
U mnie laktacja jakos zacyzna sie rozkrecac i musze jeszcze nad Adasiem popracowac...
CO do czkawek - dziewczyny , nie wyczekujcie ich - im mniej tym lepiej. moj mial w brzuszku kilka razy dziennie i teraz ma je ciagle i trwaja po 20 minut :o
Dziękuję bardzo imię już wybraliśmy (po ciężkich bojach) - będzie Witek :)
Bardzo ładne imię! Milo ze mnie pamietasz.:)
Ja nie czuje czkawek poki co ,ale nie moze nie umiem ich odroznic od kopniaczkow.
mnie dzis wzielo na kołysanki- bo uswiadomiłam sobie ze znam tylko dwie.:)
Dorit, odróżniłabyś czkawkę :DDD Nie ma opcji, żeby nie odróżnić. Pamiętam, że strasznie tego nie lubiłam, dziwne uczucie.
Jak wypiłam ciepłe kakao to czkawka była dosłownie po kilku minutach. Śmialiśmy się z Lubym, że łakomczuch nam rośnie
Jak wypiłam ciepłe kakao to czkawka była dosłownie po kilku minutach. Śmialiśmy się z Lubym, że łakomczuch nam rośnie