Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Nercia ja byłam w 27 tyg i to było najlepsze USG 4D ;) potem juz młody u mnie sie przyklejał do kregosłupa i nie bylo wyraznego obrazu.. ale to wszystko zalezy od dzidzi.. takze kochana mozesz spokojnie sie na 4D szykowac :-)
pani doktor odradziła mi picie pokrzywy ( nie wiem dlaczego),więc właściwie nie wiem co mam z tym robić, czy w ogóle coś robić czy poczekać.
i jak to się dzieję , że jedne kobiety tyją tak dużo ,a inne prawie nic? niezła zagadka
Któraś z dziewczyn pytała o sposób na spuchnięte stopy,otóż mi też strasznie puchną,no masakra jakaś,pani doktor odradziła mi picie pokrzywy ( nie wiem dlaczego),więc właściwie nie wiem co mam z tym robić, czy w ogóle coś robić czy poczekać.Może dziś na SR zapytam położnej jeśli będzie ku temu okazja.Zaopatrzyłam się natomiast w krem Perfecta mama z Dax Cosmetics chłodzący na opuchnięte i zmęczone nogi- obrzęk oczywiście nie zniknie po użyciu, ale bardzo przyjemnie chłodzi i nogi stają się lżejsze.
Ana- jesteś na dobrym etapie żeby zacząć to robić :):)
Ja muszę się pochwalić 17 kg na plusie, ale zaczynałam na granicy niedowagi.
To ja jeszcze muszę dokupić ciuszki na 56, bo tak się skupiałam by nie kupować za małych, że ostatnio odkryłam, iż prawie wszystko mam na 62... ;)
Jakby się mały w środku rozpychał po prostu. I z jednej i z drugiej strony kopie, uściska, przekręca się. A będzie coraz bardziej intensywnie...Calypso, Dżasti mam identycznie , czasami aż nawet zaboli boję się wiedzieć co będzie potem ...