Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
o 19.oo przychodzi do nas znajomy, właśnie wyjęłam ciasto z piekarnika, czekam aż ostygnie, żeby polewą przybrać.Mi twardnieje na tyle, że ciężko mi oddychać.

calypso szpitala tylko pozazdrościć :-)

i awansuję do trzydziestki
, śpi mi się okropnie. Mój chłopina jest mega cierpliwy i znosi z pokorą te moje nocne fanaberie, hehe:)
Ja tymczasem dokarmiam moją Małą serkiem wiejskim z miodem:)
da się przeżyć!
[/url
[/url]

calypso żeby polskie szpitale miały takie standardy to by było super:)
o, ty znowu w ciazy?
Teraz robie furore bo zima to ja nosa nie wychylam ,a ze sie cieplusio zrobilo i smigam z pileczka to kazdy kto mnie widzi
" o jezu -Ty trzecie dziecko w drodze ?Z kim ?kiedy porod? odwazna jestes ale tak bywa ,ja to nie wiem jak sobie dasz rade,podziwiam Cie,masz takie fajne corki a trzecie zdecydowalas sie urodzic .. " Normalnie nic tylko patela przypier...
Zawsze wtedy odpowiadam - " ja rowniez mam prawo do szczescia jak kazdy inny i wkoncu po pol rocznym staraniu udalo sie Nam wiec nie wiem skad takie twierdzenie"
Jak mozna cos takiego powiedziec kobiecie w ciazy!?

) no a poza tym moja siostra urodziła synka w zeszłym roku, więc tak na prawdę to nie musimy kupować żadnych ciuszków. Przewijak i wanienkę też już mamy. Wózek już wybraliśmy - wystarczy kupić a łóżeczko znalazłam na allegro z materacem dwustronnym i z szufladą za 300 zł (wydaje mi się, że to niedrogo). Zostały w zasadzie do kupienia podstawowe rzeczy typu kosmetyki, bujaczek, elektroniczna niania itp.
To na prawdę przyjemna sprawa i zobaczysz, że jak kupisz jedną rzecz to się przełamiesz i będzie łatwiej. Nie martw się, od kupowania wyprawki nic złego się nie stanie. Moja koleżanka kupowała rzeczy dla swojej córci jak tylko dowiedziała się, że jest w ciąży czyli ok 8 tc. Mała ma już dwa latka i wszystko jest ok
u mnie w rodzinie też zdarzają się osoby, które muszą wykazać się złośliwością, a najgorsze jest to, że jedną z nich jest moja siostra, ale już przestałam się tym przejmować. Uszy do góry a koleżankę traktuj jak powietrze. - trzeba było jej odpowiedzieć, że szkoda, że jej rodzice się nie zabezpieczyli

[/url
[/url]Nera, wspolczuje,

Nera ja planuję rodzić w Madurowiczu,
kciukaski
farg ignoruj idiotów bo mają przewagę liczebną ja planuje kolejne za jakieś półtora roku po tym bo moim zdaniem dla rodzeństwa jest lepiej jak ma podobne tematy między mną i moją siostrą jest 7,5 roku różnicy i ona jest i będzie dla mnie zawsze mała...EVA, mam takie same plany
ja i moje rodzeństwo jesteśmy rok po roku , (mam 2 siostry i brata) i nie wyobrażam sobie żeby było inaczej , zawsze wszystko razem , zawsze idealnie się rozumiałyśmy i zawsze traktowaliśmy się na równi, uważam, że to jest bardzo dobre dla dzieci by mogły się razem wychowywać :)
[/url
[/url]ja dostaję stypendium naukowe w sumie wysokości pensji mojego męza
.ja dostaję stypendium naukowe w sumie wysokości pensji mojego męza
[/url
[/url]