Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

to już zboczenie jakieś, wiem...ale głowę mam spokojną przynajmniej.
[/url
[/url]
ja teraz trochę muszę zaniedbać ten wątek, podczytuję was z telefonu a to jednak nie to samo..ciężko się piszę ale jestem z wami ;) szkoda że za parę dni będę musiała pożegnać przyszle mamusie ;) ale jakby nie patrzec zawitam do rozpakowanych a was pewnie i tak będę podczytywać ;) ewa mój brzuszek tez opadl na tym etapie co twój , także oszczędzaj się :-* ciekawe jak tam akirka na ktg

[/url
[/url]

mam do Was wielką, ogromną prośbę poniżej jest link, bardzo proszę Was wejdźcie w to, zarejestrujcie się! To Was nic nie kosztuje a ja na tym zarobie. Nie musicie z tego korzystać później, potrzebny jest tylko Wasz email i hasło wymyślone przez Was. Pomóżcie!!!!!!

Manga może ginek już z jednej , dwóch kieszonek widzi pod dostatkiem i od razu tak mówi
chyba, że nie mierzy tylko na oko, ale to też widzą :)
Tylko jak pytam o wody to zawsze mówi, że wód pod dostatkiem bo obraz USG wyraźny, czyli patrzy sobie "na oko". 
w zyciu mi wody plodowe nie odeszly a wkladki od 2 dni mam doslownie mega mokre ,nawet bywa ze bielizne i spodnie
wczesniej jak popuszczalam to czulam ,ze siusiam ,ale przedwczoraj zalalamsie pieknie,wstaje z lozka a moj -co Ty kchanie-posiusials sie ,a ja odp,ze nie bo nic nie czulam,ze moze na mokrym usiadlam,potuptalam do wc a tam wszystko mokre na maxa lacznie z wkladka
Mozliwe,ze przez moja ciezka druga noc z rzedu poprostu zle zrozumialam Wasze posty

Ja robiłam ostatnio to samo, mąż mnie przyuważył i pytał zdziwiony co robię
To smieszne ale prosze ,odpowiedzcie -czy wody plodowe sacza sie normalnie tyle czasu przed porodem ?wogole czy to wody plodowe ? dodam ,ze to taka mleczna woda .nooo chyba nic zlego sie nie dzieje? ? dodam,ze krzyz nawala mnie od dwoch dni niemilosiernie ,skurcze dokuczaja ,pachwina dretwieje,,ale sie kurcze zestresowalamMozliwe,ze przez moja ciezka druga noc z rzedu poprostu zle zrozumialam Wasze posty
[/url
[/url]Żebyśmy zaraz nie popadły tutaj w histerię mokrych majt
[/url
[/url]anairda1986 oj ja mam tak samo,a do tego jeszcze martwie się tą rozbieżnością w tygodniach... heh
[/url
[/url]Nera ja gdybym miała tak mokro już bym leciała do lekarza....ja to w ogóle panikara jestem, tym bardziej o swoją ciążę się boję od początku i najchętniej bym robiła USG codziennie.
lekarze mowia bym byla gotowa od poczatku lipca ,a wiec do spanikowania mnie niewiele potrzeba hihi
Chce isc na to USG 4D a zatem w sam raz czas na sprawdzenie ilosci wod .Tylko te ceny mnie troszeczke zwalaja z nog bo 250,300zl a teraz tyyyyle wydatkow
ale raczej napewno sie wybierzemy.Mały waży 390 gram, myśleliśmy że będzie więcej ale to chyba ok co ?
jej slonce,nie straszlekarze mowia bym byla gotowa od poczatku lipca ,a wiec do spanikowania mnie niewiele potrzeba hihi
Chce isc na to USG 4D a zatem w sam raz czas na sprawdzenie ilosci wod .Tylko te ceny mnie troszeczke zwalaja z nog bo 250,300zl a teraz tyyyyle wydatkow
ale raczej napewno sie wybierzemy.
[/url
[/url]akirko jak u was?? Odezwij sie jak po ktg
Za to mała się wściekała, bo same zygzaki i zmiany tętna od 115-170.
ale przez to moje wczesniejsze krwawienie i tak bede schizowac.
Żabko wiem co czujesz ja w poprzedniej ciąży też w ok. 35 tyg. jak nie później zobaczyłam na brzuchu rozstępy i normalnie się załamałam, że na sam koniec mi wylazły. Ehhh takie życie niestety.
Kujon to raczej nie, po prostu lubię to czego się uczę i po za tym trochę działam, jeżdżę na masę konferencji, biorę udział w projektach badawczych, mam swoje publikacje itp..
.