Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Manga może ginek już z jednej , dwóch kieszonek widzi pod dostatkiem i od razu tak mówi
chyba, że nie mierzy tylko na oko, ale to też widzą :)
Ja robiłam ostatnio to samo, mąż mnie przyuważył i pytał zdziwiony co robię
To smieszne ale prosze ,odpowiedzcie -czy wody plodowe sacza sie normalnie tyle czasu przed porodem ?wogole czy to wody plodowe ? dodam ,ze to taka mleczna woda .nooo chyba nic zlego sie nie dzieje? ? dodam,ze krzyz nawala mnie od dwoch dni niemilosiernie ,skurcze dokuczaja ,pachwina dretwieje,,ale sie kurcze zestresowalam Mozliwe,ze przez moja ciezka druga noc z rzedu poprostu zle zrozumialam Wasze posty
Żebyśmy zaraz nie popadły tutaj w histerię mokrych majt
anairda1986 oj ja mam tak samo,a do tego jeszcze martwie się tą rozbieżnością w tygodniach... heh
Nera ja gdybym miała tak mokro już bym leciała do lekarza....ja to w ogóle panikara jestem, tym bardziej o swoją ciążę się boję od początku i najchętniej bym robiła USG codziennie.
Mały waży 390 gram, myśleliśmy że będzie więcej ale to chyba ok co ?
jej slonce,nie strasz lekarze mowia bym byla gotowa od poczatku lipca ,a wiec do spanikowania mnie niewiele potrzeba hihi Chce isc na to USG 4D a zatem w sam raz czas na sprawdzenie ilosci wod .Tylko te ceny mnie troszeczke zwalaja z nog bo 250,300zl a teraz tyyyyle wydatkow ale raczej napewno sie wybierzemy.
akirko jak u was?? Odezwij sie jak po ktg
Za to mała się wściekała, bo same zygzaki i zmiany tętna od 115-170.
ale przez to moje wczesniejsze krwawienie i tak bede schizowac.
Żabko wiem co czujesz ja w poprzedniej ciąży też w ok. 35 tyg. jak nie później zobaczyłam na brzuchu rozstępy i normalnie się załamałam, że na sam koniec mi wylazły. Ehhh takie życie niestety.
Kujon to raczej nie, po prostu lubię to czego się uczę i po za tym trochę działam, jeżdżę na masę konferencji, biorę udział w projektach badawczych, mam swoje publikacje itp..