Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A z tymi wodami to dajcie spokój - w poprzedniej ciąży cały czas było to samo, wkładka za wkładką, schizowałam i co chwilę do łazienki chodziłam (bałam się, że to krwawienie). Teraz już po tamtych doświadczeniach trochę wyluzowałam ;) Ale i tak jest nieswojo ;)
A ja muszę się pożalić
Tyyyle postów, że już myślałam, że ktoś urodził! A to tylko mokre majty;)
Anairda ja też tak często mam :D
Że kicham i mi lekko poleci :D
Haha :D w takim razie to chyba się zdarza :P:P
Natomiast jeśli chodzi o jakość wizyty, dokładność w sprawdzaniu pomiarów u dziecka, to z całym sercem mogę ci ją polecić.Jest dokładna, wszystko tłumaczy, wizyta trwa pół godziny, poświęca ci tyle czasu ile potrzebujesz.
Nazywa się MAŁGORZATA PERENC.
Czasami jak się trafi jakiś temat ciekawy mimo, że nie związany z tymi gałęziami to też piszę :)
ooo znalazlam w necie ul.Zielona 25 bede miala na uwadze bo lepiej isc do sprawdzonego niz w ciemno
Anairda, przepraszam, ale sie usmialam z tym kichnieciem :)))) Skad ja to znam ;)))
a ja przeziebiona,gardlo tak boli ,ze snadania nie moge przelknac
To o czym piszecie to na 99,99 % wodnisty śluz
The_Fragile: Anairda, przepraszam, ale sie usmialam z tym kichnieciem :)))) Skad ja to znam ;)))
fragile ja też się uśmiałam:) na szczęście nie jestem sama:)
- hehe, ja to dopiero któregoś dnia, po nocy usiadłam przy stole. A że śpię bez majciochów, to byłam w samej koszuli. No i kichnęło mi się ale z takim przytupem, że obsikałam poduszkę na krześle
szpitalu na usg AFI wyszło niby 5 (czyli dolna granica normy)
wogóle ciążą to same uroki sikanie przy kichaniu śluz z sortu potop w gaciach hemoroidy bóle gnatow i mięśni chodzenie jak kaczka i nie przespane noce bo cię boli strzyka lub mały ma imprezę ;-) u mnie dochodzą jeszcze skurcze plamienie i bóle jak na @ wszystko z rąk wypada a rozkojazenie i teksty jakie człowiek mówi to aż za głowę można się chwycić gdyby nie to że nagrodą za to będzie mój arturek to za nic nie dalabym się w to wrobić :-P
moja ginekolożka mówiła nam że dolna granica normy to 10 (norma 10-20), na IP w sobotę jak lekarzowi powiedziałam że AFI spadło do 8 powiedział że wszystko jest okej...