Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
wogóle ciążą to same uroki sikanie przy kichaniu śluz z sortu potop w gaciach hemoroidy bóle gnatow i mięśni chodzenie jak kaczka i nie przespane noce bo cię boli strzyka lub mały ma imprezę ;-) u mnie dochodzą jeszcze skurcze plamienie i bóle jak na @ wszystko z rąk wypada a rozkojazenie i teksty jakie człowiek mówi to aż za głowę można się chwycić gdyby nie to że nagrodą za to będzie mój arturek to za nic nie dalabym się w to wrobić :-P
A słyszałyście o tej 24-latce, która pijana urodziła dziecko, które po urodzeniu miało 4,5 promila? Dla mnie to szok po prostu. Jestem za kastracją takich osób.
A słyszałyście o tej 24-latce, która pijana urodziła dziecko, które po urodzeniu miało 4,5 promila
A słyszałyście o tej 24-latce, która pijana urodziła dziecko, które po urodzeniu miało 4,5 promila?uwierzyć nie mogłam jak w radio mówili o tej dziewczynie , 22 lata ma i w monopolowym na dodatek zasłabła , co za matka , od razu automatycznie powinna stracić prawa do tego maluszka , pinda jedna !!! i powiedzcie mi gdzie tu sprawiedliwość ? jedne się starają , robią wszystko aby być w ciąży i się ie udaje , a tutaj co rusz trafia się TAKA ,,,,,,
seks przyspiesza poród przede wszystkim dlatego, że w nasieniu jest oksytocyna -własnie hormon wywolujący poród, skurcze- mnie tam nic nie przyspieszylo a wspolzylam do konca ;), nawet sie opoznilo ha ha ha
seks przyspiesza poród przede wszystkim dlatego, że w nasieniu jest oksytocyna -własnie hormon wywolujący poród, skurcze
oksytocyna jest wydzielana m.in. podczas orgazmu, nie jest hormonem produkowanym tylko w ciąży...
Ja dzisiaj podziałałam z mężem na balkonie
Nera, nasienie nie zawiera oksytocyny, ale prostaglandyny. Poza tym w czasie współżycia następuje masaż szyjki macicy.
- mnie tam nic nie przyspieszylo a wspolzylam do konca ;), nawet sie opoznilo ha ha ha
Manguś, raczej nie. Teraz jak jest już duża, to słychać najbardziej po prawej stronie poniżej pępka (a ona ma z tej strony plecy, nogi wypycha na lewy bok). Także nawet jakby była dupką na dole, to pewnie tez by było w podobnym rejonie słychać. Zresztą nawet jak położne zakładają te pasy od ktg, to one też szukają tętna tylko w tych rejonach pod pępkiem z jednej lub drugiej strony, więc może to nawet nie zależy od ułożenia dziecka.
Dla mnie bardziej obrazowe było to, jak zaczęłam mocniej czuć czkawkę. Wyraźnie czułam czkania na dole, blisko spojenia. A teraz już cała podskakuje i cały brzuch chodzi.
Zestresowalam sie dzieczyny -mam brazowe plamienia