Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
duże te plamienia są? Może czymś podrażniłaś?Jakąś globulką z wieczora czy jak się myłaś rano....
jak narazie to taka plama z 2cm brazowa (zero odcienia krwi),nie mam globulek ,a prysznic bralam wczoraj ,nawet jeszcze nic z wysilkiem zwiazanego nie robilam ,wczoraj mnie troche meczyly skurcze ,w nocy mala strasznie niespokojna do 5 rano a teraz cisza zupelna
W jakim wieku masz dzieciaczki?
Nera ja też bym chyba jechała na IP to sprawdzić. A nie masz jakieś sąsiadki, z którą mogłabyś córeczki na trochę zostawić?
--
napewno bede wszystko ok poki co mysl pozytywnie i sie nie zamartwiaj choc rozumiem Twoje obawy bo sama jestem mama niestety wyniki badan mojego synka sa niejasne
...
...
Nero życzę żeby przszły te plamienia !
Ja w szpitalu dostalam super sexi biala koszule taka amerykanska;-)
mam pytanie odnośnie porodu, czy do porodu trzeba mieć jakąś koszulkę typu tshirt czy długą koszulę nocną, czy szpital daje coś do porodu jak to wygląda mniej więcej?- w gliwicach to mozna bylo dostac koszule ale taka szpitalna, gruba i zawiazywana z tylu, wiec wolalam miec swoja. Podklady, podpaski i papmki trzeba bylo miec swoje, ale mysle ze jak ktos na szybciora bedzie to dostanie ;)
Dziewczyny co bralyscie na bakterie w moczu?- ja furagin bralam
Mnie gin zapisal urosept,biore od wczoraj, jak nie bylam w ciazy a mialam podobny problem to bralam furagin i szybko przechodzilo.
Wietrzenie się po porodzie jest świetnym rozwiązaniem, niezastąpionym nawet, ale nie w momencie,kiedy macie na sali trzy inne kobiety, do których co chwile przychodzą goście, a Wy musicie wstać do toalety To upokarzające w moim odczuciu i nieludzkie zakazać majtek w takich warunkach. Nie przejmowałam się tym zakazem, ale nie przeginałam. Siatkowane jednorazówki polecam. Naprawdę są przewiewne. To dobry zakup.
No cóż, nasze polskie szpitale w większości to nie Leśna Góra.