Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ja mam od 5 rano skurcze, co prawda nieregularne i słabe, ale mam nadzieję z nabiorą na sile;) jedziemy teraz na zakupy:)- to Cie widze energia rozpiera he he
Ponoć te bakterie, które są w mleku mamy są nie do zdarcia przez gotowanie i są odpowiednie tylko dla jednego dzieciaczka.
arvals piszesz ze mialas tak czesto skurcze...ale slabe jeszcze, mysle sobie ze ja juz bym sie pewno
wybrala do szpitala...ze nie bede umiala odroznic tych wlasciwych od przepowiadajacych :)
Dziewczyny co do tych planów, że będziecie non stop z dzieckiem to nie zawsze tak jest, moja jak miała niecały m-c wylądowała na patologii noworodka i nie mogłam z nią nocować, więc od razu mąż kupił laktator, bo w nocy ściągałam mleko.Są sytuacje różne wasze wizyty u lekarzy, może będziecie chciały pojechać gdzieś na zakupy, a nawet wyskoczyć na dwie, trzy godziny z koleżanką na kawę, to co nie pójdziecie, bo do piątego m-ca będziecie siedzieć w domu bo karmicie, wiadomo zawsze mąż lub babcia może dać mm, ale ja nie chciałam, jak wiedziałam że wychodzić będę to odciągałam pokarm, nawet dzień wcześniej i do lodówki, a jak mąż był z córką i zaczynał się ryk to siup moje mleczko podgrzać w kąpieli wodnej i młoda była nakarmionakażdy zdecyduje jak uważa
Akirko czyli jak ja mam laktator po mojej córce, to nie może być już dla drugiego maluszka
[/quote][quote=azniee]Natomiast jeśli chodzi o ostatnią część zdania, to trochę dziwne w kontekście np. banków mleka kobiecego...(bo wynika z tego, że mleko danej kobiety może być szkodliwe dla innego niż jej dziecko- chyba, że ja czegoś nie rozumiem).