Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mysiamm chodzi o podejrzenie cholestazy, tak? Masz jakieś inne objawy oprócz tych wyników?
W szpitalu na pewno zajmą się Tobą odpowiednio. Z tego co wiem to najważniejsze jest być pod stałą obserwacją. JEsteś już w 35 tygodniu, już niedługo ciąża donoszona będzie, już bliżej niż dalej.
Będzie dobrze.
A kiedy bada się Alat i aspat?
No i może to jakoś głupio zabrzmi,ale jednak pozostaje taki żal, że nie dane mi będzie rodzić siłami natury,najbardziej martwię się o karmienie,że będzie trudno po cc
Ja mialam cc i karmilam od razu po. Poczatkowo noworodek potrzebuje bardzo malo pokarmu. Jak nastawisz sie,ze bedzie ciezko,ze nie bedzie pokarmu to tak bedzie. Mleko rodzi sie w glowie!
Dziś mała ma cztery miesiące i już kończą te zabiegi, bo problem praktycznie zniknął. Głowa do góry!
No i może to jakoś głupio zabrzmi,ale jednak pozostaje taki żal, że nie dane mi będzie rodzić siłami natury,najbardziej martwię się o karmienie,że będzie trudno po cc
Madzia zas strasznie chciala karmic Macka i co ?? nawet siary nie miala i walczyla ze dwa miesiace na marne (piersi ma ogromniaste) ,zas taka jedna Maja ,kolezanka ma rozmiar A
Mleko rodzi sie w glowie!
Nera, a co do tego ma rozmiar piersi?
Teraz dopiero wiem,że za pierwszym razem nie karmiłam w wyniku WŁASNEJ NIEWIEDZY I NIEODPOWIEDNIEGO NASTAWIENIA, mimo iż wydawało mi się,że zrobiłam wszystko,co było możliwe.Podkreślam- wydawało mi się:))
Teraz dopiero wiem,że za pierwszym razem nie karmiłam w wyniku WŁASNEJ NIEWIEDZY I NIEODPOWIEDNIEGO NASTAWIENIA, mimo iż wydawało mi się,że zrobiłam wszystko,co było możliwe.Podkreślam- wydawało mi się:))
Nera, a co do tego ma rozmiar piersi?- zgadzam sie, bo ja malutkie strasznie ze nawet bluzek z dekoltem nie nosilam a mleka mam od zawalenia he he
Dziewczyny ja Was podziwiam za chęć, taką prawdziwą chęć porodu siłami natury. Ja jestem nim przerażona,- rozumiem Cie, bo ja tez strasznie balam i bylam mega przerazona do samego konca...
Nie chcę cesarki, od początku nastawiałam się na aktywny poród naturalny z moim Mężem i będzie mi najzwyczajniej w świecie przykro jak to marzenie moje się nie spełni.
Może dzięki temu pomogę w jakiś sposób tym dziewczynom,ktore myślą tak,jak ja dwa lata temu :))
Teraz mała od samego początku wbita tyłkiem w dół, i nie wykazuje zadnych prób zmiany położenia.