Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dlatego żeby za wcześnie nie urodzić, to w ostatnich 6 tyg. ciąży nie powinno się tego przeżywać.- a nam nic na szkole rodzenia nie mowili, tylko ze seksic sie mozna do konca a moj byl happy he he. Mnie nie pomoglo, 2dni po terminie urodzilam a pomoglo na pewno ostre leczo od tesciowej. W niedziele zjadlam po poludniu a w poniedzialek na wieczor mnie wzielo
Co do staników, to czy to jest tak, że po nawale lub ustabilizowaniu się laktacji rozmiar piersi jest już mniej więcej stały? Przynajmniej dopóki karmi się wyłącznie piersią?
piersi mnie bolą jestem bez stanika a twarde jak głazy...
Stefka bierz ten magnez, ja brałam jeden raz dziennie, ale na ostatniej wizycie lekarz kazał zwiększyć dawkę. Magnez Ci nie zaszkodzi, a skurcze może się zmniejszą. Jak bardzo by Cię niepokoiły to idź wcześniej do lekarza, ale myślę, że jak będziesz leżeć i się oszczędzać, brać magnez to brzuch się uspokoi. Jakby nic się nie zmieniało, albo pogarszało to zawsze możesz dzwonić/iść do lekarza lub na IP.
Zastanawiam się, bo ja nigdy nie piłam kawy, zawsze tylko w sesji, bo mogę dłużej się skupić i nie muli mnie. Czy mogę pić 2 słabe kawki dziennie nie szkodząc Małemu?
Jestem zmartwiona kleszczem, czekam na decyzje p doktor, tlumacze sobie ze byl za krotko w skorze by mi cos
sprzedac no i mam przeciwciała, ale pierwszy raz w ciazy chce mi sie płakac i w nocy obudzilam sie z placzem przez sen
nie sadzilam ze bede sie tak martwic o moją córę.
A czy to możliwe, żeby moja macica już zaczynała ćwiczyć?
Na twardnienia czy skurcze mam łykać buscopan. Dzisiaj też wzięłam ale nie czuję, żeby mi pomógł, chyba muszę zacząć łykać magnez.
M. ma teorię Ligii Mistrzów - w sobotę finał więc twierdzi, że na bank będziemy wtedy na trakcie :)