Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ale z Franiem jak chodziła i lekarz własnie badał tak maluszka to często nie dalo się usłyszeć bicia serduszka bo ta łachudra tak się wierciła, a wartości na monitorku były wyświetlone.
Tyle, że u mnie te pomiary robione były dopiero coś po 20tc robione.
No ale jak maluszek mniejszy to chyba jeszcze trudniej go zlokalizować.
Onekiss,jaki masz detektor? Ja mialam taki detektor,gdzie byly 2 wejscia,jedno na sluchwki(bylo slychac ladnie wszystko) i drugie na glosnik wlasnie i do nagrywania na komputer i tam nic nigdy nie bylo slychac. A co znikania tetna,to przy takim maluszku,bedzie ono znikac,bo dziecko ma duzo miejsca i sie przemieszcza.
Wiesz może jakie to ułożenie miednicowe typ I ? To oznaczenie po której stronie dziecko ma tułów, czy jak? Bo zastanawiam się gdzie moje Dziecię ma główkę, a tak mam wpisane w wypisie z IP.
Mam pytanko - o której godzinie kochane ciężarówki jecie ostatni posiłek.
Jestem już na 13 pozycji - nie wiem czy się bać, czy cieszyć
Dziewczyny mam pytanie do Was od paru dni strasznie bola mnie kości w palcach u rak, rano nie moge zgiac palcow czy wy tez tak macie a moze macie jakies sposoby na ten bol???.A nie wspomne juz o nogach
a ja zupełnie zapomniałam o tej promocji w Lidlu.. teraz już pewno nic nie będzie.. poprzebierane że ho ho ;p
anairda1986,do niczego Ci sie baldachim nie przyda(no moze tylko ladnie wyglada). A tak to faktycznie siedlisko kurzu.
A jeszcze latem pod takim baldachimem to nie chcialabym spac, jak w saunie.