Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
[/url]
[/url]
[/url]chciałam się pochwalić wczesną ciążą- gratuluje :)

A założenia były całkiem inne

czuję że jak odstawie fenoterol to dlugo nie będę musiała czekać,bo tylko on jeszcze to wszystko podtrzymuje w miarę skutecznie.. Dobrej nocki:-*:-*trzymajcie kciuki za spokojne chociaż jeszcze 2 dni u nas
Gosiu, Yol kciuki za was
) i Enfamil. Byliśmy podzieleni na 2 sale i o ile pierwsza część o komórkach macierzystych, pielęgnacji noworodka i fotelikach była naprawdę ciekawa o tyle druga była fatalna. Ostatnią godzinę ledwo przetrzymałam i wróciłam nieprzytomna
A pan od fotelików wymiatał, nawet jak wyszedł to kilkanaście osób zaatakowało go na korytarzu żeby zadać dodatkowe pytania

[/url]
[/url]
Dziewczyny jeśli któraś przymierza się do pieluszek Dada z biedronki to polecam

Pojawilo sie to czego sie obawialam,wchodzi mi bezwlad nog (doslownie jak nie moje)i skurcze stop ,stopy wygina mi sie w lodeczki :( tez tak myslalam ,ze kregosup nie wyrobi i czekalam kiedy to nadejdzie ,ale co zrobic,juz blizej niz dalej. Teraz lydki mnie bola jakbym jakies mega zakwasy miala po bieganiu 
wzielam 2 no spy , zjadłam i czekam jak przejdzie, dzisiaj ciężki dzień więc muszę jakoś dać radę i zaraz wsadzam głowę w książki ;) a po południu na uczelnie ( oczywiscie z m ) w razie czego
[/url]