Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Kochane kobietki co do pieluch DADA to ja bym tak nie zachwalała sama sie skusiłam i wiecie co PAMPERS o wiele lepsze o niebo lepsze... zero odparzeń nie to co po DADZIE napewno całą noc w niej nie wytrzyma bo przesiąknie a PAMPERS rewelka nie zamienie na żadne inne napewno
. Jest wersja standard i wersja Eco (nadają sie do "recyklingu").
[/url
[/url]
bo opinie ma fajne
miłego dnia
Emilia była na wielo i dada głównie, teraz dada. Nie ma po nich żadnych odparzeń, a po pampersach (bez względu na to czy to pieluchy czy chusteczki) KATASTROFA
Mieliśmy epizod nieco dłuższego stosowania. Też przygodę z nimi zakończyłyśmy wizytą u pediatry i robioną maścią. Co ciekawe kłopoty zaczęły się na dobre po odstawieniu małej od piersi 
Ewa trzymaj się, ale w razie czego jedź, po Twoich opisach wizyt na IP też pewnie by mi się nie uśmiechała kolejna, ale jakby coś się działo to lepiej nie ryzykować i jechać.

więc to Twoje "na pewno" trochę jest na wyrost
)Teraz zostane przy PAMPERSACH po urodzeniu ,a jak tylko wroce juz ze szpitala do domu to napewno wyprobuje na malenstwu DADA chociazby z tego wzgledu ,ze do biedronki mam minutke drogi ,gdybym miala dalej nie chcialoby mi sie napewno extra po pampersy jezdzic
hej dziewczyny mój m śpi po nocce a ja sama na ip nie pojadę bo po prostu jest to wtedy za duży stres dla mnie...

Też czasami będzie trzeba jednorazową założyć na jakieś wyjście czy wyjazd.
inna sprawa, że noworodek może potrzebować jednorazówek (przynajmniej tak planuję z kolejnym dzieckiem;), bo te rzadkie kupy co 5 sekund;)
jejku, zaledwie rok temu opuściłam ten wątek, a tu znowu powrót;) Kto by pomyślał;) Gratulacje dla nowych mamusiek
No właśnie a jakieś kremy zasypki do pupki kupiłyście? Bo ja jeszcze nic nie mam i nie wiem czy się po każdej zmianie profilaktycznie czymś smaruje czy jak podrażnienie występuje? I jak kupiłyście to co?
[/url
[/url]
. Nie szaleć od początku bo można się zajechać zapewne z tymi kupkami co chwilę.
Raz, że mało przyjemne, dwa, że nie po to tam jadę by zawracać sobie głowę przepieraniem pieluch wielorazowych czy też składowaniem ich. 

[/url]
[/url]