Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
miałam potworną zgagę- mialam zgage ponad 4 miesiaca, dzien w dzien po kilka razy, masakra jakas..

za dwa tygodnie kolejna wizyta i jeśli do tego momentu się nie obróci to będziemy przymierzać się powoli do cc. tzn, ginek chce żebym miała wcześniej wszystkie badania itp. na dodatek szyjka się skróciła ma 2,5 cm
Kubuś , będzie raczej z mnieszych dzieciaczków , waży 1850 gram , ale brzuszek , główka przyrastają prawidłowo, serduszko też bije idealnie 

No ale fakt lepie się pomalu nastawić na CC.night jeśli fiknie to super , także licze na te 2 tyg, :) bo potem ginek powiedział,że szanse maleją... szykować się będziemy pewnie przez wcześniejsze przygotowanie badań żeby wszystko już było gotowe na wszelki wypadek , a cóż może i Mały zrobi niespodziankę ?

A powiedz Ty dużo chodzisz? Bo moja mała wcześniej była główką w dół, a teraz niestety główka w górze. Pomijając fakt, że miała jeszcze dużo miejsca i mogła fikać to teraz głównie leżę, siedzę, odpoczywam, a wcześniej jednak dużo chodziłam. Nie wiem czy to ma jakiś wpływ, czy to przypadek.

dzisiaj drugi raz piorę ciuszki i mam nadzieje że pogoda dopisz i pranie wyschnie na balkonie. Mam nadzieje że dotrzymam do lipca bo jeszcze 22 i 23 idę na wesele do brata od mojego męża. Mąż jest świadkiem i starosta więc chciała bym żeby na tym się skupił. Największy problem to co ubrać, mam wrażenie że zostaje tylko prześcieradło
a tak na poważnie to muszę się wybrać na jakieś zakupy. Na szczęście energii mam dużo, a ruch to zdrowie.
to współczuję. Mnie dopiero teraz dopadła.ja wczesniej 3 miesiace okropne wymioty, a zaraz potym zgaga, wiec cala ciaze mialam co robic ;p
A ja to już się chyba przyzwyczaiłam do zgagi. Mam ją permanentnie.. Czy jem żywność delikatną czy sprzyjającą zgadze, to i tak ja mamW całym mieszkaniu walają się tabletki Rennie i gumy miętowe, bo bez nich... nawet nie wyobrażam sobie, co by było:(- ja zjadalam tony migdałów, jedynie one mi pomagały.., i tez po porodzie minelo jak reka odjal :)
Kajtuś wazy 3000g i mierzy 55cm.- gratuluje :)

Dużo zdrówka wam życzę, oraz szybkiego powrotu do formy.

Manga, a te ćwiczenia przy skracającej szyjce są bezpieczne? moja po wg wczorajszej wizyty 2,5 cm

[/url
[/url]
Wiem, jaka to ulga i radość 

Z dzidzią wszystko było ok, ale ból, który po nospie nie odpuszcza sprawił, że zostaliśmy zatrzymani w szpitalu. Po kroplówce rozkurczowej było lepiej, potem nospa forte i obserwacja. Odpuściło choć nie tak do końca. Wczoraj puścili nas do domu. Nikt tak naprawdę nie wie, co to było. Cały czas jestem w lekkim strachu (przecież to koniec 13 tc, miało już być tak pięknie...), bo ćmi delikatnie co jakiś czas. Łykam nospę wg zaleceń i odpoczywam. Byle do 4.06. mamy tego dnia usg genetyczne.

także nasz będzie pewnie przed samym porodem , dobrze że zbałamuciłam wreszcie P. i zamówiliśmy