Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
czekam na synków,- super, gratuluje :)
Dziewczyny podzielcie się doświadczeniem - czy uczucie delikatnego kłucia, czasami pulsowania w pochwie w 22 tygodniu mogę uznać za normalne? nie trwa to cały dzień, pojawia się np. raz czy dwa razy dziennie od chwili do kilku minut, nie jest to ciągłe kłucie tylko takie puk, cisza pare sekund, puk :) Wizyta 06.06. Co wy na to? Miałyście/macie tak?
Teściowa znowu poinformowała nas, że kupuje wózek, że wybrała i będzie to po porodzie, więc musiałam grzecznie jej powiedzieć, że wózek wybierzemy sami, a mąż dostał zadanie przekazania, że jeśli chce kupić wnuczce prezent w postaci wózka to może przekazać nam kwotę jaką uważa za odpowiednią
mdli mnie i okropnie boli mnie głowa. Z Kubą w ciąży nigdy nie bolała mnie głowa, a na początku to w ogóle mogłam góry przenosić.
hehe, okaże się;) Z Kubą właśnie najbardziej na to zwróciłam uwagę, że nigdy, ale to centralnie ani jednego dnia nie bolała mnie głowa i chłop jak dąb bóle głowy w pierwszym trymestrze częściej występują jeśli maluch jest dziewczynką
bóle głowy w pierwszym trymestrze częściej występują jeśli maluch jest dziewczynką
Ja do wyprawki podchodzę minimalistycznie
Jest teoria, że takie bóle głowy w pierwszym trymestrze częściej występują jeśli maluch jest dziewczynką
Właśnie, miałyście coś takiego?
Śmiać mi się chce jak widzę jak młode mamy kupują 5-8 kocyków (przecież dziecko z tego nie skorzysta), albo pojemniki,które ogrzewają mokre chusteczki...