Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Mało się udzielam,ale podczytuję prawie codziennie. Jeśli chodzi o płeć dzidzi to zgadzam się, że przeczucia coś w sobie mają. Mi lekarz najpierw powiedział, że synek, na następnej wizycie stwierdził że prawie na pewno córa, to byłabym się z nim kłóciła że nie ma racji. Dopiero 3D potwierdziło że mnie intuicja nie zawiodła
. A ta poza tym to boję się, że Piotruś będzie straszną beksą bo ja mam łzy "na wierzchu" non stop a normalnie byłam bardzo twardym egzemplarzem. Yol moze gdybys poprosila (spytala ) to moze by ci zrobili
yol mogę cię pocieszyć nie tylko ty masz taka beznadziejna opiekę... współczuję nerwów--

Miała może któraś z Was robiony test obc. glukozą na Polnej w Poznaniu? Gin chce mnie położyć do szpitala na 2,5 dnia i porobić jakieś dodatkowe badania i właściwie to nie wiem czego się spodziewać. Co do testu to się orientuję ale o jaką resztę może chodzić jeśli żadnych problemów ciąży dotąd nie stwierdziliśmy?
[/url
[/url]
[/url
[/url]

[/url
[/url]
wzięłam nospę , poleżałam i przeszło, ale to strasznie stresujące jest ....

[/url
[/url]ja też ciągle czuje że jeszcze tyle jest do zrobienia czas goni a ja w łóżku... ale m dzielnie stara sie wszystko zrobić :-)
Jak mała się urodziła wszystko zeszło na dalszy plan.

Kasiek80, dopiero teraz złapał cię cholestaza czy miałaś już jakieś objawy wcześniej? Widzę że to świństwo pojawia się bardzo często.
pierwszy poród na oksy i wspominam traumatycznie a teraz znów powtórka... tylko że zaczynają od balonika w szyjce a potem pewnie oksy.