Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Więc nieźle przykoksował:D
[/url
[/url]
[/url
[/url]

/usg zawsze ma marines błędu i zwykle błądzi się w górę 

a ja myślałam że od słońca.Moja siostra urodziła dwójkę dzieci 4,5 kg- moja ciocia jedno 4 a drugie 5
(cesarka oczywiscie)

Dorit u mnie też pojawiają się twardnienia czasami ale nie trwają zbyt długo i odpuszczają.
Twardnienia, do tego wzdęcia, a po nich intensywne ruchy + mega parcie na pęcherz i kłucie szyjki... Wrrr, nospę wzięłam, magnez, piję meliskę i liczę, że to już koniec.
--
Jeszcze jak pomyślę o tym, że jak za moment się położę i będę się przewracać po łóżku przez ten cholerny syndrom niespokojnych nóg, to mnie szlag jasny trafia. I jeszcze do tego ból głowy, grrr
A ciąża mózgu to chyba u większości z nas występuje :) troche sie wystraszylam swojego odbicia w szybie wystawowej

Chyba mu/jej za dobrze tak w srodku i ani mysli wychodzic.- spokojnie :) ja tez nie urodzilam w terminie tylko 2 dni po :)

mysle ze w ciązy szczegolnie ze smakiem warto dobierac ciuchy- nie bede juz przesadnie oszczedzac, chce sie dobrze czuc
Kobieta w ciąży jest piękna i powinna się dobrze czuć, a odpowiednie ciuszki mają na to wpływ. Pamiętam ciążę z synem. Wtedy ciążowe wydatki wydawały mi się zbyt ekstrawaganckie, bo wszystko takie drogie i na tak krótko
Z Emilią pod sercem odbiłam sobie tamten czas - samopoczucie zupełnie inne

Migotynko, mango, czyzba macica tak cwiczyła juz? I po nospie nie mija ból?

Migosiu masz juz doswiadczenie i odrozniasz te skurcze od porodowych.ja juz bym chyba na IP leciała
z tak regularnymi skurczami, bo zupelnie nie umiem odrozniac...
Podpisuję się obiema rękamiKobieta w ciąży jest piękna i powinna się dobrze czuć, a odpowiednie ciuszki mają na to wpływ. Pamiętam ciążę z synem. Wtedy ciążowe wydatki wydawały mi się zbyt ekstrawaganckie, bo wszystko takie drogie i na tak krótko
Z Emilią pod sercem odbiłam sobie tamten czas - samopoczucie zupełnie inne
![]()
Dzisiaj wypada dzien mojego terminu porodu ktory moj dzidzius w brzuchu zechcial sobie zignorowac
Mam okropny katar,ale mam nadzieję, że to nie spowoduje przesunięcia c.c.Damy radę,już przynajmniej mnie gardło nie boli a do wczoraj bolało przeokropnie. Niestety nie dam wam znać co u mnie w najbliższym tygodniu, bo nie mam internetu w telefonie,a komputer idzie do naprawy,dlatego prosiłam aby któraś podała mi numer telefonu,wysłałabym wiadomość.Ale jeśli nie, to tak dopiero za dwa tygodnie może się odezwę.Póki co, trzymam kciuki za czołówkę,Gosi gratuluję - trzymaj się kochana!I wy za mnie trzymajcie kciuki