Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Moja siostra urodziła dwójkę dzieci 4,5 kg- moja ciocia jedno 4 a drugie 5 (cesarka oczywiscie)
Dorit u mnie też pojawiają się twardnienia czasami ale nie trwają zbyt długo i odpuszczają.
Twardnienia, do tego wzdęcia, a po nich intensywne ruchy + mega parcie na pęcherz i kłucie szyjki... Wrrr, nospę wzięłam, magnez, piję meliskę i liczę, że to już koniec.
--
troche sie wystraszylam swojego odbicia w szybie wystawowej
Chyba mu/jej za dobrze tak w srodku i ani mysli wychodzic.- spokojnie :) ja tez nie urodzilam w terminie tylko 2 dni po :)
mysle ze w ciązy szczegolnie ze smakiem warto dobierac ciuchy- nie bede juz przesadnie oszczedzac, chce sie dobrze czuc
Migotynko, mango, czyzba macica tak cwiczyła juz? I po nospie nie mija ból?
Migosiu masz juz doswiadczenie i odrozniasz te skurcze od porodowych.ja juz bym chyba na IP leciała
z tak regularnymi skurczami, bo zupelnie nie umiem odrozniac...
Podpisuję się obiema rękami Kobieta w ciąży jest piękna i powinna się dobrze czuć, a odpowiednie ciuszki mają na to wpływ. Pamiętam ciążę z synem. Wtedy ciążowe wydatki wydawały mi się zbyt ekstrawaganckie, bo wszystko takie drogie i na tak krótko Z Emilią pod sercem odbiłam sobie tamten czas - samopoczucie zupełnie inne
Dzisiaj wypada dzien mojego terminu porodu ktory moj dzidzius w brzuchu zechcial sobie zignorowac