Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

A jeszcze dobrze pamiętam jak z Krasnalem Pierwszym w brzuchu polegiwałaś przed kompem
A jeszcze dobrze pamiętam jak z Krasnalem Pierwszym w brzuchu polegiwałaś przed kompem
Dziewczyny macie klucie w szyjce,takie uczucie rozpierania? do tego klucie w brzuchu
Domyślam się, że nasz dzieć nie przepada za tym urządzeniem :)

A tak poza tym myślałaś już o jakimś wózku dla dwójki
Dzisiaj były 3h chodzenia non-stop, ja nie wiem, skąd on ma tyle siły, ja nie dawałam rady. Zobaczę na wózkowym co Ty kupujesz :D Bo może się Krasnalowi odwidzi ;)
dzien przed wyjazdem(w piatek) miałam straszne nerwy i przez to twardnienie brzucha, czasem jak duzo chodze to mam uczucie rozpierania w szyjce , droge przeszlam w spokoju i nawet nie az tak bolesnie,nie bylam zmeczona i robilismy postoje, wydaje mi sie ,ze ten silny stres spowodowal te odczucia,bo wczesniej w szyjce mnie nie kulo, teraz ciagle leze,troszke jak wstane to mnie kłuje po bokach macicy i pare razy dzgnęlo po środku. Mała aktywna,dosc czesto buszuje.
[/url
[/url]
A tak poza tym myślałaś już o jakimś wózku dla dwójki? Ale

OneKiss, bo to chyba nie jest dla maluchów przyjemne doznanie, podobno strasznie głośno to słyszą? Staram sie używać max raz na tydzień, dopóki nie poczuję ruchów
a dziecko ze szpitala zabrać na rękach i tak wieźć w samochodzie- a tego nie znam... opisz bardziej ten przesad prosze :)
teraz chyba w każdym szpitalu fotelik jest wymagany- w moim nie bylo czegos takiego.., nikt nie pytal jak zabieram malego do domu

teraz chyba w każdym szpitalu fotelik jest wymagany