Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Salinos a daleko masz na ten ślub do siostry?
Natomiast gdybym poszła na wesele to z całą pewnością wykupiłabym sobie pokój w domu weselnym, żeby choć na chwilkę móc się położyć i odpocząć ;)
A jak mama i siostra tak źle reagują na to co mówisz, to po prostu nic im nie wspominaj, że bierzesz pod uwagę , że cię nie będzie i po kłopocie -jest jeszcze dużo czasu przecież
Teraz może tak to odbierasz i zastanawiasz się jak to będzie... ale wcale nie jest powiedziane, że będziesz niedomagała pod koniec.
Salinos a poza tym jest opcja przecież, że idziesz na same zaślubiny. A wesele sobie już odpuszczasz.
Szkoda tylko, że siostra i mama nie rozumieją Twoich obaw i że ci nakazują przyjście.
nie musisz z nikim dyskutować, bo to w ogóle nie podlega dyskusji
Moja mama jest zdziwiona, że już mam torbę spakowaną i że wyprawka gotowa.
Jak jej mówię, że dziecko może się w zasadzie w każdej chwili urodzić to nie ogarnia tego. Jeszcze kupa czasu wg niej...
salinos ja do 40 tc robilm zastrzyki z heparyny a urodzilam w 40+1 i znam wiele osob na zastrzykach ktore tez rodzily w terminach lub po.Nie martw sie na zapas.
ja pewnie tez bym sie na siostte wkurzyla,gdyby z gory zaklada ze bedzie sie zle czula i z e nie przyjdzie
Dziwie się trochę, że mama nie rozumie twoich obaw, przecież też była w ciąży,
ale myślę, że skoro to siostra, to trzeba jeszcze poczekać z decyzją
każdy musi to zrozumieć...chociaż bardzo szkoda bo to przyjaciel z dzieciństwa i był na naszym ślubie i weselu...
eśli bedziesz kiepsko się czuła to moim zdaniem nie musisz się przed nikim tłumaczyć.
a urodzilam w 42tc . a na patologii lezalam z dziewczyna,ktora byla chyba na wszelkich wspomagaczach:luteina,clexane i jeszcze cos dostawala bo 3 poronienia miala i urodzila w 41tc.