Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ale to nie wszystko... obie uważają że mały mógł by się urodzić a ja przesadzam i swiruje z oszczędzaniem się... na koniec ich miłej wizyty usłyszałam od siostry że siedzę jak ciezarna kurwa bo miałam nogi szeroko w sukience żeby było miejsce na brzuszek... a teraz jest noc a ja nie mogę spać od 4...
nera cieszę się że wrocilas :-)
na koniec ich miłej wizyty usłyszałam od siostry że siedzę jak ciezarna kurwa bo miałam nogi szeroko w sukience żeby było miejsce na brzuszek...
dziś mam wizytę u położnej powiem jej że puchnac zaczęłam znowu mocniej i że swedza mnie dłonie i stopy...
A ja nadal w dwupaku- dobrze mu tam;)
W ogóle jakoś tak rozbita jestem po tej wizycie - myślałam, że pod koniec obowiązkowe jest badanie na fotelu - by sprawdzić szyjke i ewentualne rozwarcie, no i pomiar il. wód płodowych, oglądanie łożyska a tu nic ... ale może panikuje i czepiam się, w koncu przepływy sprawdzone i są ok.
--
Ślub siostry to ważny dzień, chyba najważniejszy w dorosłym życiu. Warto byłoby zrobić wszystko, żeby iść, chociażby na trochę po to, by pokazać, że się przeżywa wspólnie te piękne chwile. Jednak jeżeli się nie da, to trudno i tak bywa. Ciąża to piękny stan, ale w moim odczuciu uczy olbrzymiej pokory. Mam nadzieję, że wszystko Ci się ułoży jak najlepiej i zobaczysz siostrę w tym szczególnym dniu.
--
Megnanr1, ja nawer nie mialam robionego usg a wizyte mialam 3 dni przed terminem.
Nie wspominajac juz o badaniu ginekologicznym czy KTG.
Lekarz ocenia, jak by to powiedzieć, rozstęp między najwyższym i najniższym utrzymującym się tętnem dziecka, obserwuje cały wykres (nie chce mi się wierzyć, by lekarka oglądała tylko pierwszą stronę), cały przebieg badania niejako.
Współczuję, że tak długo Cię trzymali. I jak Ty to wytrzymałaś...