Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Hej kochane, z rutynowej wizyty u ginka, u ktorego mam w szpitalu rodzic, okazało się, ze podejrzewa hipotrofie. Tak musiałam szybko pojechac do szpitala i byc moze trafie na patologie. Jestem teraz po ktg- zapis ładny. Czekam na lekarza. Dziewuszki trzymajcie za nas kciuki, juz jestem tym zmęczona, ze co nowy lekarz to inna opinia i co chwila jakies niepokoje:-(((
Mala na dzien dzisiejszy wazy ok2250.
a po skurczach niemilosiernie zimno ze az mna dygocze- mialam tak przy porodzie...
a jednak wcześniej niż u Krasnala poczułam :))))))- no tak sie na ogol mowi ze w drugiej ciazy szybciej ruchy sie czuje :)
Dziś drugi dzień z rzędu na wkładce zauważyłam takie białe grudki i już sobie zaczynam wkręcać że mi czop zaczyna wypadać
Infecji raczej żadnje nie mam, przynajmniej ja jej nie zauważam, bo swedzenia czy pieczenia brak.
Miała z Was może tak któras?
Czy wiecie dziewczyny co można na gardło do ssania w ciąży brać?
Typowy śluz charakterystyczny dla fazy progesteronowej? Bierzesz luteinę?
Nercia a kiedy masz następną wizytę?
Nera, co Ty ciągle z tym porodem-w 28tc?
Nera- trzymaj sie kochana, za wczesnie jeszcze na wychodzenie córeczki!
nie chcę ani straszyć, ani stresować Was, ale na takie skurcze jest na pewno za wcześnie.
nera uważaj na siebie mi takie skurcze jak opisujesz rozwieraly i skracaly szyjke
Dziś drugi dzień z rzędu na wkładce zauważyłam takie białe grudki i już sobie zaczynam wkręcać że mi czop zaczyna wypadać
Infecji raczej żadnje nie mam, przynajmniej ja jej nie zauważam, bo swedzenia czy pieczenia brak.