Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Nana, korzonki? O kurka, a możesz cos na to brać, czy leżysz po prostu?
Nera jednak właśnie przy świadomości, jaką macie Ty i lekarze nie da się tego wyciszyć? Trzeba zrobić wszystko, żeby się uspokoiło. Przy pewnym zaawansowaniu problemu, że tak powiem, sam oszczędny tryb życia i nospa nie przynoszą efektów niestety.
jedyne co to mogliby mnie polozyc do szpitala juz do konca porodu
mi lekarz zalecił więc w życiu bym nie pomyślała że nie wolno!Poza tym chyba każdy ma swój rozum i nie sugeruje się opiniami zwykłych użytkowniczek forum zamiast lekarza Natomiast unikałabym mówienia na forum, że pewnie - bierz ;)
mówimy o kobiecie w 36tc a nie w I trymestrze artykuł o wpływie rutyny na poronienia w I trymestrze.
Night- białe grudki w śluzie są typowe dla grzybicy. Ja z tym problemem bardzo długo walczylam. W ciąży pomogło mi branie Lacibios femina. Przez 2 tyg. codziennie a później co 2 dni. Oczywiście najpierw leki od gina.
Wasze dzieci też miewają częste czkawki?I po porodzie też je miały?
Wasze dzieci też miewają częste czkawki?I
Ehh szlag by to trafił, ja co wizyte mam przepisywany albo Gynalgin albo Natamycyne
Nera86: luteina,spasmolina i nospa nie pomagaja dlatego musze lezec lezec lezec i sie oszczedzac .
Nera a nigdy lekarz nie wspominał np o włączeniu na stałe tabletek które się Fenoterol nazywają?ja brałam całą drugą połowę ciąży,oprócz tego 6tyg leżałam w szpitalu pod kroplówką z salbutamolem