Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
mam wiadomość od Nery miała ktg wyszło marne Pola nie chce się uspokoić już od 4 godzin,strasznie się rusza tetno miedzy 110 a 160
co do tętna, to jak leżałam w szpitalu i robili mi ktg to mój synek też miał 120 - 160 i mówili, że jest idealne
Lache tu na wszystko klada
Nie przez skurcze ale ból nadbrzusza i promieniowanie do pleców. Coś ala niestrawność pokarmowa
raczej nie nerki, bo to za wysoko, w miejscu dokładnie gdzie się kończą żebra i z tyłu promieniowało na takiej samej wysokości.
nawet Twoje wypowiedzi dziwnie odbieram... jakbyś mało co przejmowała się losem dziecka, które nosisz w sobie.
Ty nauczki mieć nie będziesz, "znając" Ciebie
rozumiem mamy które mają roczne dzieci a muszą leżeć
Tyle mojego też w tej dyskusji ;) Czasem mam wrażenie,że Nera i Hecate nadają z tego samego adresu IP...
Hahaha spokojnie, ja musiałam aż wkładek używać, tak się ze mnie lało, a potem przez pół roku karmiłam piersią bliźniaki, więc na pewno mi się nie wyczerpało :) A odstawiłam też nie z braku pokarmu, tylko jeszcze wygaszać laktację musiałam. Mam nadzieję, że mi się nie wyczerpią limity w czasie ciąży i będę karmić Malucha ile się da :D:D:P