Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A fakt faktem jest tyle ubranek i dziewczęcych i chłopięcych, że nie chciałabym odmówić sobie kupowania ich i patrzeć tylko na unisexy
Dziewczyny sa jednak blizej rodzicow, nawet jak dorosna. Chodzi mi o to, ze czasem sie boje, ze na stare lata zostane sama... No nie umiem tego jakos sensownie wytlumaczyc.
Jest nawet takie powiedzenie, ze chlopca wychowuje sie dla kogos a dziewczynke dla siebie.
popularne ciasteczka na śląsku- ślązaczka z dziada pradziada a pierwsze slysze
że to 5tydzień i 5dzien ciąży- u mnie w 5t 7d (pierwsza wizyta u gina) nie bylo widac nic, tylko sam pecherzyk, wiec raczej jest oki :)
i to chyba chodzi o górny Śląsk, bo ja pochodzę ze śląska opolskiego i nigdy u nas nie jadłam
- ślązaczka z dziada pradziada a pierwsze slysze
Nie uwazam, ze mezczyzni nie maja emocji i uczuc, ale na pewno maja troche inne podejscie do wielu spraw.
Moja tesciowa ma np wielka potrzebe pogaduch. Jednak jej synowie, na ktorych pomoc moze zawsze liczyc, nie sa tacy wylewni w opowiadaniu o swoich sprawach(i nie chodzi tu o sprawy intymne itd.). Synowe natomiast mimo wszystko nie czuja takiej wiezi, jak z wlasnymi matkami.
No tak po prostu w wiekszosci znanych mi przypadkow jest.
Kasia, uważaj, moja koleżanka też tak mówiła... po czwartym chłopaku stwierdziła, że jednak nie chce już dziewczynki. Kupiła sobie psa. Suczkę.
Madzik może miastowa? ;)- scisle centrum, ale popytam znajomych ;)
jak zaczynałam 1. klasę miała dwie córki, jak szłam do gimnazjum- sześć...- o kurcze....