Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Od jakiegoś czasu podczytuje ten wątek i postanowiłam się przedstawić: Ania, 27 lat. Podczas dzisiejszej wizyty u ginekologa poznałam mojego małego Skarbka z mocno bijącym serduszkiem, niesamowity i wzruszający widok
Wg USG początek 7-go tygodnia, co zgadza się z wyliczeniami wg ostatniej miesiączki. Przewidywany termin porodu 01.02.2014, mam nadzieje, ze wszystko się dobrze ułoży. Następna wizyta u gin 11.07. Proszę o dopisanie mnie do listy, dzięki 

ja nigdy nie jadłam rogali marcińskich
Czy Wy jestescie po medycynie by wystawiac mi diagnoze??
ja je raz robiłam ale one są tak pierońsko słodkie, że zjadłam 3 i wymiękłam, ale nie powiem pyszne są.

a Ty z uporem maniaka twierdziłaś, że spoko, luz i nie masz co z dziećmi zrobić. W końcu tam trafiłaś?
choć mi isoptin nie hamował pikawy po fenoterolu
: nie chce juz w zyciu tego doswiadczyc
Teraz musze nadrobic 2,5kg ktore stracilam w jeden dzien 
mam nadzieje ,ze nie przeskocze listy w szybkim tepie
Nie sądzę abyś chciała źle dla dziecka, ale na pewno momentami piszesz tak, jakby brakowało Ci elementarnej wyobraźni.
mam nadzieje ,ze nie przeskocze listy w szybkim tepie

rośnie skubaniec mały,.
, i wg. gina raczej już tak pozostanie, brzuch coraz częściej mi twardnieje, dziecko coraz większe wiec i szanse coraz mniejsze ,,,, ale wszystko może się zdarzyć, szyjka skrócona ,.,., powoli na wszelki wypadek przygotowujemy się do cc. tak żebym na 38 tc, miała gotowe już wszystkie badanie plus konsultacja anestezjologiczna ... 
Muszę poszukać przepisu i zdecyduję czy kupić, czy szukać dalej 
A że są pyszne to czasami na jednym się nie kończy
Aha i cena odstrasza, bo jeden wychodzi tak około 8-9 zł (zależy od wagi). Kachaw jak będziesz miała okazję to koniecznie spróbuj
Kachaw jak będziesz miała okazję to koniecznie spróbujtez nigdy nie jadlam ale jeśli piszecie że mają bakalie to nie żałuję,bo nienawidzę rodzynek
Dziewczyny ja po wizycie u gina, wsio okey, pomiary dobre, narządy też i waga 316,5 gram to dobra waga chyba nie?? szyjka długa i zamknięta, córka widziała dzidolka na usg podobało jej się.
Dziewczyny a wiadomo co u Migotynki ? bo pisała że zaczęły jej się skurcze a dalej wieści brak to może po tej No-spie wszystko ucichło
a my po wizycie , Mały trochę przykoksował, dwa tyg. temu ważył 1850 , dziś 2270rośnie skubaniec mały,.
(moja mama stracila prace(uroki prywaciarzy)
Nera... Ty jak coś napiszesz...
Od 28 tc brałam fenoterol w tabletkach
mangaa ,daruj sobie te komentarze,szacunek dla kogos kto nie potrafil zrozumiec sytuacji musu wziecia wolnego?? smieszna jestes!

Staram się odżywiać zdrowo i nie wiem czy przypadkiem nie zaszkodzę dziecku przyjmując dodatkowo tak duże dawki witamin. Czy może bardziej zaszkodzę nie biorąc? W piątek mam telefoniczna konsultację z gin w sprawie wyników badan, wiec podpytam o ten preparat dla pewności. A jakie jest Wasze doświadczenie w tym temacie?Czy któraś z Was brała w trakcie ciąży preparat Centrum Materna plus DHA? Przepisała mi go gin, ale jak zobaczyłam w domu skład, to wydaje mi się zbyt bogaty, zwłaszcza ilość jodu razi po oczach (133% dziennego zapotrzebowania)
Nie wiem na ile to prawda, ale podobno dzieci często właśnie od tych dobroci bardzo koksują z wagą, więc nie ma co przesadzać, zwłaszcza jak komuś zależy na porodzie sn