Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ja nigdy nie jadłam rogali marcińskich
Czy Wy jestescie po medycynie by wystawiac mi diagnoze??
ja je raz robiłam ale one są tak pierońsko słodkie, że zjadłam 3 i wymiękłam, ale nie powiem pyszne są.
a Ty z uporem maniaka twierdziłaś, że spoko, luz i nie masz co z dziećmi zrobić. W końcu tam trafiłaś?
choć mi isoptin nie hamował pikawy po fenoterolu
Nie sądzę abyś chciała źle dla dziecka, ale na pewno momentami piszesz tak, jakby brakowało Ci elementarnej wyobraźni.
mam nadzieje ,ze nie przeskocze listy w szybkim tepie
tez nigdy nie jadlam ale jeśli piszecie że mają bakalie to nie żałuję,bo nienawidzę rodzynek Kachaw jak będziesz miała okazję to koniecznie spróbuj
Dziewczyny ja po wizycie u gina, wsio okey, pomiary dobre, narządy też i waga 316,5 gram to dobra waga chyba nie?? szyjka długa i zamknięta, córka widziała dzidolka na usg podobało jej się.
Dziewczyny a wiadomo co u Migotynki ? bo pisała że zaczęły jej się skurcze a dalej wieści brak to może po tej No-spie wszystko ucichło
a my po wizycie , Mały trochę przykoksował, dwa tyg. temu ważył 1850 , dziś 2270 rośnie skubaniec mały,.
(moja mama stracila prace(uroki prywaciarzy)
Nera... Ty jak coś napiszesz...
Od 28 tc brałam fenoterol w tabletkach
mangaa ,daruj sobie te komentarze,szacunek dla kogos kto nie potrafil zrozumiec sytuacji musu wziecia wolnego?? smieszna jestes!
Czy któraś z Was brała w trakcie ciąży preparat Centrum Materna plus DHA? Przepisała mi go gin, ale jak zobaczyłam w domu skład, to wydaje mi się zbyt bogaty, zwłaszcza ilość jodu razi po oczach (133% dziennego zapotrzebowania)