Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziewczyny, dziękuję za miłe przyjecie do grona przyszłych mamuś
Czy któraś z Was brała w trakcie ciąży preparat Centrum Materna plus DHA? Przepisała mi go gin, ale jak zobaczyłam w domu skład, to wydaje mi się zbyt bogaty, zwłaszcza ilość jodu razi po oczach (133% dziennego zapotrzebowania) Staram się odżywiać zdrowo i nie wiem czy przypadkiem nie zaszkodzę dziecku przyjmując dodatkowo tak duże dawki witamin.
Nie wiem na ile to prawda, ale podobno dzieci często właśnie od tych dobroci bardzo koksują z wagą, więc nie ma co przesadzać, zwłaszcza jak komuś zależy na porodzie sn
Gdy ktoś mnie pyta o witaminy i mówię, że nie biorę, to wiele osób reaguje tak: A mi ginka czegokolwiek nie zaleciła, wyniki mam dobre, więc przyjmuję jedynie folik i magnez (teraz w zwiększonej dawce ze względu na skurcze).
Ale jak tak czytam, że prawie każda PM coś bierze, to mam wątpliwości, że może też powinnam...
Ale jak tak czytam, że prawie każda PM coś bierze, to mam wątpliwości, że może też powinnam...- moja kumpela w obu ciazach nic nie brala
Gdy ktoś mnie pyta o witaminy i mówię, że nie biorę, to wiele osób reaguje tak:
mnie teraz wieczorem dopadla dilerka rak i nog i nie wiem kurcze po ktorym .
Piotruś w czasie ostatniego USG miał bardzo wysokie tętno- widac taki podekscytowany chlopczyk ;)
? Lekarka mi wspomniała o 2 h w labolatorium, ale tam faktycznie trzeba siedzieć na tyłu przez ten czas?
Dziewczyny jak to teraz jest z tą krzywą? Lekarka mi wspomniała o 2 h w labolatorium, ale tam faktycznie trzeba siedzieć na tyłu przez ten czas?
Brałabym tylko kwas foliowy i później DHA.
gumisiowa: Można pić wodę małymi łyczkami ale chyba nie więcej niż szklankę.No wlasnie wody nie mozna pic, woda rozrzedza cukier i wynik bylby wtedy nie miarodajny.
Po obserwują mnie przez 2 dni i jak się nie będzie pogarszać to nawet mnie puszczą w piatek do domu.