Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

ja to chyba bede chodzila w ciazy jak slonica dwa lata
a tak powaznie moja Polenka mogla by sie trzymac Naszej listy i poczekac na swoja kolej 
[/url
[/url]Wiem ze ten temat był juz wałkowany milion razy. czy zaczęłyście bądź wogole zaczniecie pić popularna ostatnio herbatę z liści malin?

Wiem ze ten temat był juz wałkowany milion razy. czy zaczęłyście bądź wogole zaczniecie pić popularna ostatnio herbatę z liści malin?Koleżanka przywiozła mi z Anglii liście malin i one leżą w szafce i nie wiem czy mam pić czy nie no i nie wiem kiedy.piłam w obu ciążach pod koniec. Przede wszystkim nie aby poród był łątwiejszy, ale aby odzywic organizm, bo to podobno b. zdrowe ziło i żeby macica lepiej się sprawowała. Porody miałam w porządku (choć drugi o wieeele bardziej bolesny, ale za to bez nacięcia). Pierwszy tydzien przed temrinem, drugi 2 dni po terminie... nie ma zasady, nie wiem na ile pomogły te liście... W drugim porodzie zero nacięcia. Uważam że jako zdrow ezioło można pić, ale nie liczyć na nie wiaodmo jakie efekty przy porodzie
[/url
[/url]
za oknem zaczyna przebijac sie sloneczko ,ptaszki cwierkaja a ja od 3 na nogach , kocham zgage
kto wie,moze niedzielna dzidzia Nam sie pojawi
Z przeprowadzonego śledztwa, dowiedziałam się,że są to silnie działające leki odurzające
I pamiętam, że sama zadzwoniłam na policję, co by Młody miał nauczkę
Takie buty

Szybkiej, sprawnej akcji życzymy
Nera a próbowałaś pić zmielone siemię lniane?
) 
Narazie delikatnie kreci na @. Bede informowac.
a zatem pozwole sobie napisac ,ze ja to przed drugim porodem miałam juz zupelnie dziwnie bo cos tam sie dzialo od 4 dni,ale smigalam jak szalona,nawet nowy dywan w pokoju zalozylam a stary wyrzucilam
Jeśli się zaczyna i są pierwsze nawet nieregularne skurcze, ale macica twardnieje na górze, tuż pod żołądkiem i aż do dołu brzuch jest twardy (ale góra jest ważna), to oznacza, że się poród rozkręca
Sama nie wiem, co tyle waży, bo przytyłam tylko w brzusiu, no i może trochę na udach i na czterech literach. Ja się jednak tym nie smucę, bo to jeden z "uroków" ciąży :)