Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Wiem ze ten temat był juz wałkowany milion razy. czy zaczęłyście bądź wogole zaczniecie pić popularna ostatnio herbatę z liści malin?
piłam w obu ciążach pod koniec. Przede wszystkim nie aby poród był łątwiejszy, ale aby odzywic organizm, bo to podobno b. zdrowe ziło i żeby macica lepiej się sprawowała. Porody miałam w porządku (choć drugi o wieeele bardziej bolesny, ale za to bez nacięcia). Pierwszy tydzien przed temrinem, drugi 2 dni po terminie... nie ma zasady, nie wiem na ile pomogły te liście... W drugim porodzie zero nacięcia. Uważam że jako zdrow ezioło można pić, ale nie liczyć na nie wiaodmo jakie efekty przy porodzie Wiem ze ten temat był juz wałkowany milion razy. czy zaczęłyście bądź wogole zaczniecie pić popularna ostatnio herbatę z liści malin?Koleżanka przywiozła mi z Anglii liście malin i one leżą w szafce i nie wiem czy mam pić czy nie no i nie wiem kiedy.
Nera a próbowałaś pić zmielone siemię lniane?
Narazie delikatnie kreci na @. Bede informowac.
Jeśli się zaczyna i są pierwsze nawet nieregularne skurcze, ale macica twardnieje na górze, tuż pod żołądkiem i aż do dołu brzuch jest twardy (ale góra jest ważna), to oznacza, że się poród rozkręca