Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

[/url
[/url]
, u mnie aktualnie cisza 
anairda, ale ten czas leci, zaraz rodzić bedziesz, szok... a pamiętam jak poznaliście płeć, kiedy to było :)
A teraz? Kurde...końcówka za pasem, stres coraz większy, bo do człowieka dochodzi że za chwilę na świecie będzie wypragnione i wyczekane maleństwo...ehh aż się wzruszyłam:)
[/url
[/url]

pierw w drodze do tesciowej wysiadajac doslownie wypadlabym przodem z tramwaju ,nie wiem jak ja to kurcze zrobilam,zatrzymalam sie na mojej Julci ,a wracajac juz przed sama brama postawilam stope jakos niefortunnie i ooo ,chyba naderwalam sobie sciegno bo ledwo chodze
Takie mamy rowne chodniki przed budynkiem
nie martw się. Na pewno te tabletki, które masz jakoś działają,
dziekuje !
ja to nazywam dniem pierdoly
Witam z rańca w rozpoczętym 39 tc
pamietam jak dzis kiedy to termin z pierwsza cora zblizal sie ku koncowi ,bo mlodsza przyszla na swiat blyskawicznie 
autobus tak telepie że chyba zwariuje.
od godz 1 jak padlam tak wstalam o 7:30
Dzis moj dzien
milego dzionka kochane

Jednak skurcze nie przybierały regularnego charakteru (otóż to,u mnie też przed fenoterolem zaczęły być regularne co 7,następnie co 5min,choć zupełnie niebolesne.Zwykłe twardnienie brzuszka.Choć przyszedł czas ze fenoterol przestał działać i tylko kroplówka z salbutamolem dała radę skurczom.Więc Nera oszczędzaj się proszę.Lepiej jak najmniej chodzić.
Choć przyszedł czas ze fenoterol przestał działać i tylko kroplówka z salbutamolem dała radę skurczom.

Nie chciałabym tego znów przeżywać
Krążek leży w szufladzie w razie W 

, jednak wolę pozytywne zdziwienie niż rozczarowanieo to to

Bezwględnie trzeba się oszczędzaćNa całe szczęście najczęściej to przynosi bezwzględny sukces
bruch na dole twardnieje i takie nieprzyjemne uczucie temu towaryszy, ale jak macam sobie brzuch u góry nad pępkiem, to jest miękki..jak jest skurcz to twarda jest cała macica,nie ma na to wpływu ułożenie dziecka.w całości jest spięta,twarda jak kamień.Mi towarzyszyło jeszcze uczucie uderzenia gorąca do twarzy.brrrr paskudne uczucie
miałam sen że urodziłam i to tak szybko i bezboleśnie że nawet do szpitala nie pojechałam :-D a maly był cudny i miał czarną czuprynke :-)zatem spełnienia marzeń sennych

I teraz nie wiem czy to juz spiannie czy jeszcze nie.. :/
Płaciłam coś ok 170/180zł z przesyłką. Dostawa jest ekspresowa. Zamawia się i następnego dnia towar jest na miejscu. Jak znajdę, to podeślę Ci linka, ale spokojnie. Na razie jest dobrze i trzeba się tym cieszyć
Mnie także zdarzają się czasem takie pobolewania, jakby coś się spinało. Jednak zdarza się to rzadko i na razie odpoczywam i cieszę się już względnie bezpiecznym czasem, po strachu pierwszego trymestru :)

Twardnieje mi czasami cały brzuch, a czasami tylko na dole, przeważnie bezboleśnie, niekiedy tylko boli, ale nie twardnieje, a to moja pierwsza ciąża i nie wiem, co powinno mnie niepokoić.
Nie martw się na zapas, obserwuj.
[/url
[/url]czesciowo wodnisty co sie czesto myli z wodami plodowymi l
[/url
[/url]
[/url
[/url]