Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
anairda, ale ten czas leci, zaraz rodzić bedziesz, szok... a pamiętam jak poznaliście płeć, kiedy to było :)
nie martw się. Na pewno te tabletki, które masz jakoś działają,
ja to nazywam dniem pierdoly
Witam z rańca w rozpoczętym 39 tc
autobus tak telepie że chyba zwariuje.
otóż to,u mnie też przed fenoterolem zaczęły być regularne co 7,następnie co 5min,choć zupełnie niebolesne.Zwykłe twardnienie brzuszka.Choć przyszedł czas ze fenoterol przestał działać i tylko kroplówka z salbutamolem dała radę skurczom.Więc Nera oszczędzaj się proszę.Lepiej jak najmniej chodzić. Jednak skurcze nie przybierały regularnego charakteru (
Choć przyszedł czas ze fenoterol przestał działać i tylko kroplówka z salbutamolem dała radę skurczom.
Nie chciałabym tego znów przeżywać
o to to , jednak wolę pozytywne zdziwienie niż rozczarowanie
Na całe szczęście najczęściej to przynosi bezwzględny sukces Bezwględnie trzeba się oszczędzać
jak jest skurcz to twarda jest cała macica,nie ma na to wpływu ułożenie dziecka.w całości jest spięta,twarda jak kamień.Mi towarzyszyło jeszcze uczucie uderzenia gorąca do twarzy.brrrr paskudne uczucie bruch na dole twardnieje i takie nieprzyjemne uczucie temu towaryszy, ale jak macam sobie brzuch u góry nad pępkiem, to jest miękki..
zatem spełnienia marzeń sennych miałam sen że urodziłam i to tak szybko i bezboleśnie że nawet do szpitala nie pojechałam :-D a maly był cudny i miał czarną czuprynke :-)
I teraz nie wiem czy to juz spiannie czy jeszcze nie.. :/
Twardnieje mi czasami cały brzuch, a czasami tylko na dole, przeważnie bezboleśnie, niekiedy tylko boli, ale nie twardnieje, a to moja pierwsza ciąża i nie wiem, co powinno mnie niepokoić.
Nie martw się na zapas, obserwuj.
czesciowo wodnisty co sie czesto myli z wodami plodowymi l