Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

u mnie już troszkę lepiej, dzisiaj zwlokłam się z łóżka i popijam soczek z wit. C
wczoraj z tych nudów pozamawiałam pościel dla maluszka i już nie mogę się doczekać kiedy przyjdzie 

Ale ja się cieszę, że już się zbliżam do końca 
No tego to się niespodziewałam. 

obejrzal maluszka dokladnie, pomierzyl i nawet mamy filmik 4D!!! wiek Kacperka oszacowal na 30tyg+3dni, waga 1,6 kg plus minus 0,2 kg. troche mnie zmartwil tym ze jest okrecony pepowina chociaz na koncu przyjrzal sie dokladnie i maly ma ta pepowine nie tyle okrecona za 'zalozona' na szyjke...mam nadzieje ze wszystko bedzie ok moze jeszcze jakos sie odkreci??? jest juz ulozony glowka w dol ale lekarz powiedzial ze moze jeszcze fiknac. Poza tym sliczna ta buzka i wydaje mi sie bardzo podobny do mojego M
ale to podobno zawsze tak jest hihi
A glukozę piłam na miejscu w labolatorium. pobierają krew pije się glukozę i po godzinie znów kłucie.

czyżby mój organizm tak dobitnie dawał już naki czy to moje urojenia????

chyba sie rozrastałam w nocy 

Mi też suwaczek stanął w zeszłym tygodniu i założyłam nowy i znowu to samo. Nie wiem co się dzieje 

więc mam dzień lenia

właśnie się dowiedziałam, że ukradli mojemu m karte sim z komorki a komórkę zostawili!!! stało się to na basenie! chyba mi cisnienie skoczyło. Nie sądzicie że to dziwne??? bo komorke ma super
dzięki rozbawiłaś mnie troche, Tylko że ktoś na pewno sobie podzwonil bo moj jak szedł na basen nie wyłaczył komórki, rozstrzelam go chyba
Cała zasmarkana, rano byłam u lekarza, mam zwolnienie do poniedziałku no i o lekarka nie chciała mi dać nic konkretnego, tylko znów pyrosal, ostatnio jak byłam chora to mi napisała 10 butelek pyrosalu
aż się aptekarka spytała czy pani chce te 10 butelek ??? Potem po Julkę do przedszkola bo też chora i z nią do lekarza, i tak siedzimy w domku jak dwa chorutki. Mała kimnęła o 18 i znając życie , obudzi sie dopiero jutro

Jej, zaczynam miec obawy czy doczekam do konca lutego - czuje sie fatalnie