Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
chcę rodzić 100km od miejsca zamieszkania- moja sis tez miala rodzic gdzie indziej a 5 dni przed terminem odeszly jej wody i po ptakach ;)

- moja sis tez miala rodzic gdzie indziej a 5 dni przed terminem odeszly jej wody i po ptakach ;)
[/url
[/url]
A ja myślałam, że moje 50 km to było dużo, na szczęśćie też pojechała dzień przed porodem, bo inaczej chyba ekspresem musielibyśmy dojechac do szpitala ;)
[/url
[/url]Nightingale, ja podobnie jak Dziewczyny, brałam no-spe forte 3 x dziennie. A jeszcze z ciekawości mogę zapytać, w którym szpitalu tak Cię potraktowali?
hehehehehheheheheeeee ona jeszcze wcale nie ma włosów:)))))))))

To niesamowite, ale faktycznie na dzisiejszym usg można już wiele zobaczyć w kwestiach podobieństwa 
Trochę połaziłam i czułam się cudownie :) W końcu przyszło lato!!!! I niech już tak zostanie :))) Dziś nie wiem, dlaczego jest inaczej i się duszę. U mnie to charakterystyczny, ciążowy objaw, ale naprawdę dziś daje popalić, mimo że jestem jeszcze przed półmetkiem. 

Nic mi się w taką pogodę nie chcę. Mam pytanie do tych które są na końcówce, czy też mają takie problemy ze snem?
--
W ciągu dnia mam lenia i tylko się snuje po mieszkaniu, a pogoda, mimo że uwielbiam taką właśnie, to jednak teraz - usypia mnie, spowalnia i przyprawia o 

[/url
[/url][/quote][quote=edytak1984]Mam pytanie do tych które są na końcówce, czy też mają takie problemy ze snem?
Czy mogę się opalać? Oczywiście zasłaniając brzuch i chroniąc głowę?

Obawiałabym się przegrzania, tak jak pisała mysiamm. Podniesienie temp. ciała do 38,9 stopni C i wyżej wpływa niekorzystnie na rozwój dziecka.czy ja mogę czymś się psikać czy smarować, aby odstraszyć komary
Myślę, że to przez wczorajsze pakowanie, bo przeprowadzamy się za 3-4 dni i ciągle jeszcze znajduję coś do spakowania. I tak tuptam cały dzień, nie mogę usiedzieć w miejscu. Zobaczymy, co ginka na to - za 3 godz mam wizytę i mam nadzieję, żę mimo mojej miękkiej już szyjki - nic tam się jeszcze nie otwiera
Dziś też wynik GBS - trzymajcie kciuki, żeby był negatywny :))a moja babcia: "tak? ma blond włosy?
Ja od 3 bylam na nogach ze skurczami co 12nin- uh porzadne, o 4 co 6-7 min. Wiec wstalam cos zjesc i ... Jak reka odjal:/ uh... A dzisiaj termin wg usg.- mialam tam w nocy z niedzieli na poniedzialek, rano minelo, a na wieczor wrocilo i we wtorek urodzilam ;)