Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
chcę rodzić 100km od miejsca zamieszkania- moja sis tez miala rodzic gdzie indziej a 5 dni przed terminem odeszly jej wody i po ptakach ;)
- moja sis tez miala rodzic gdzie indziej a 5 dni przed terminem odeszly jej wody i po ptakach ;)
A ja myślałam, że moje 50 km to było dużo, na szczęśćie też pojechała dzień przed porodem, bo inaczej chyba ekspresem musielibyśmy dojechac do szpitala ;)
Nightingale, ja podobnie jak Dziewczyny, brałam no-spe forte 3 x dziennie. A jeszcze z ciekawości mogę zapytać, w którym szpitalu tak Cię potraktowali?
Nic mi się w taką pogodę nie chcę. Mam pytanie do tych które są na końcówce, czy też mają takie problemy ze snem?
--
[/quote][quote=edytak1984]Mam pytanie do tych które są na końcówce, czy też mają takie problemy ze snem?
Czy mogę się opalać? Oczywiście zasłaniając brzuch i chroniąc głowę?
czy ja mogę czymś się psikać czy smarować, aby odstraszyć komary
a moja babcia: "tak? ma blond włosy?
Ja od 3 bylam na nogach ze skurczami co 12nin- uh porzadne, o 4 co 6-7 min. Wiec wstalam cos zjesc i ... Jak reka odjal:/ uh... A dzisiaj termin wg usg.- mialam tam w nocy z niedzieli na poniedzialek, rano minelo, a na wieczor wrocilo i we wtorek urodzilam ;)