Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Anairda tez mi sie wydaje ze ta waga ok
a który kochana wybrałaś szpital jeśli można wiedzieć ?
podeszla do mnie gdy leżalam i z calej sily uderzyła mnie pięścią w brzuch
miałam mega ochote jej sprać pupe ,ale powiedzialam jej tylko,że tak sie nie robi itp,większe kazanie dała jej moja mama .Brzuch bolał mnie z poł godziny ale całe szczęście wszystko dobrze.Po wczorajszym boje sie jak to będzie kiedy maleńka przyjdzie na świat,nie zostawie jej nawet na sekunde samej ,o niee.
moja Gabi okazala wczoraj chyba początek zazdrości- moja kolezanka tez nie miala fajnie, roznica 9 lat miedzy corkami i jak starsza sie dowiedziala ze bedzie miala rodzenstwo to byla strasznie zla i nie lubila dziecka od poczecie, nawet ustalily z mama ze jak sie urodziny i jej sie nie spodoba to maja oddac bezdzietnej cioci ;) Ale wszystko sie ulozylo.

nawet ustalily z mama ze jak sie urodziny i jej sie nie spodoba to maja oddac bezdzietnej cioci ;)

jak sie urodziny i jej sie nie spodoba to maja oddac bezdzietnej cioci

i szukam jakiegoś wyjścia 

Ale jak ja to mówię: w łóżku powaga nie wskazana, trzeba umieć się też śmiać, nawet z samych siebie i na golasa
[/url
[/url]No rozumiem,chodzi mi o czas gdy już będę "mobilna"
tzn.?

[/url
[/url]myślę że spokojnie możesz mieć spodnie od pidżamy.
Pewnie wszystko zależy od tego gdzie rodzisz i zwyczajów tam panujących, ale lepiej mieć i koszulę i piżamę w razie kłopotów.
Niezły toast! No, ale jakby nie było jest co świętować. Gratuluję 

U nas siateczkowe majtki są przez ordynatora niezbyt dobrze przyjmowane. Piżamy sobie nie wyobrażam, tzn. nie wyobrażam sobie reakcji personeluPewnie wszystko zależy od tego gdzie rodzisz i zwyczajów tam panujących, ale lepiej mieć i koszulę i piżamę w razie kłopotów.
[/url
[/url]Wypowiedzcie się proszę. Dzięki.
sprawdza się koszula i siateczkowe jednorazowe majtki które nie uciskają a jednocześnie umożliwiają założenie wkładki czy większych podkładów.
Najważniejsze żeby tobie było wygodnie chodzić, oraz karmić.
no głównie własną wgodę mam na myśliU nas siateczkowe majtki są przez ordynatora niezbyt dobrze przyjmowane.
lepiej mieć i koszulę i piżamę w razie kłopotów.

z tym nocnikiem to do dwoch lat wg mnie nie ma bata na odpieluchowanie;)
). czekam na płeć i zamówię kolejne pieluchy wielo (z godnie z płcią;) bo na jednym zestawie to nie pojedziemy za długo z dwójką;)
[/url
[/url]Teraz przygotowalam moja starsza od 12tyg mojej ciazy

szyjk aznow sie zamknela i możliwe,że uda mi się donosic do terminu 
Wiadomo jak to jest jak leżą na sali 4 pacjentki, do każdej niech przyjdzie mąż...a ty z tyłkiem na wierzchu...Jedne krępują się bardziej (nawet pokazać pierś) a inne mniej-to zrozumiałe.
i potwierdzam, że to dobra praktyka. Po wstaniu wiadomo jak to jest. Po to majtki są siatkowane, by umożliwić cyrkulację powietrza i pozwolić na w miarę normalne funkcjonowanie. Nie wiem, skąd ten upór personelu. U nas co prawda pomarudzą i na tym się kończy, nie ganiają jakoś szczególnie, poza wspomnianym szefem.
Co dopiero przy obcych ludziach...

Hahaha należy ją trzymac nogami i chodzić jak pingwin
tak to się odbywa u nas na oddziale
phi 

Dziewczyny a jeśli ja mam planowaną CC to czy mogę cały pobyt w szpitalu spędzić w piżamie?Nie cierpię koszul i szukam jakiegoś wyjścia
W bliźniaczej nie wiedziałam co mnie czeka i bylam gotowa na SN,dlatego miałam koszule.Ale może teraz jak zaplanowane to da rade w piżamie?macie jakieś doświadczenie?
[/url
[/url]

najlepiej miec koszule zeby łatwiej bylo zacewnikowac bo przed cc zakladaja ci cewnik a potem daja znieczulenie
kupiłam kilka par 100 procent bawełny.

Zadziwiające jest to, jak nasze organizmy / głowa potrafi się zaadaptować do sytuacji