Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Anairda tez mi sie wydaje ze ta waga ok
moja Gabi okazala wczoraj chyba początek zazdrości- moja kolezanka tez nie miala fajnie, roznica 9 lat miedzy corkami i jak starsza sie dowiedziala ze bedzie miala rodzenstwo to byla strasznie zla i nie lubila dziecka od poczecie, nawet ustalily z mama ze jak sie urodziny i jej sie nie spodoba to maja oddac bezdzietnej cioci ;) Ale wszystko sie ulozylo.
nawet ustalily z mama ze jak sie urodziny i jej sie nie spodoba to maja oddac bezdzietnej cioci ;)
jak sie urodziny i jej sie nie spodoba to maja oddac bezdzietnej cioci
No rozumiem,chodzi mi o czas gdy już będę "mobilna"
tzn.?
myślę że spokojnie możesz mieć spodnie od pidżamy.
U nas siateczkowe majtki są przez ordynatora niezbyt dobrze przyjmowane. Piżamy sobie nie wyobrażam, tzn. nie wyobrażam sobie reakcji personelu Pewnie wszystko zależy od tego gdzie rodzisz i zwyczajów tam panujących, ale lepiej mieć i koszulę i piżamę w razie kłopotów.
Wypowiedzcie się proszę. Dzięki.
sprawdza się koszula i siateczkowe jednorazowe majtki które nie uciskają a jednocześnie umożliwiają założenie wkładki czy większych podkładów.
Najważniejsze żeby tobie było wygodnie chodzić, oraz karmić.
U nas siateczkowe majtki są przez ordynatora niezbyt dobrze przyjmowane.
lepiej mieć i koszulę i piżamę w razie kłopotów.
z tym nocnikiem to do dwoch lat wg mnie nie ma bata na odpieluchowanie;)
Teraz przygotowalam moja starsza od 12tyg mojej ciazy
Wiadomo jak to jest jak leżą na sali 4 pacjentki, do każdej niech przyjdzie mąż...a ty z tyłkiem na wierzchu...Jedne krępują się bardziej (nawet pokazać pierś) a inne mniej-to zrozumiałe.
Hahaha należy ją trzymac nogami i chodzić jak pingwin
tak to się odbywa u nas na oddziale
Dziewczyny a jeśli ja mam planowaną CC to czy mogę cały pobyt w szpitalu spędzić w piżamie?Nie cierpię koszul i szukam jakiegoś wyjścia
W bliźniaczej nie wiedziałam co mnie czeka i bylam gotowa na SN,dlatego miałam koszule.Ale może teraz jak zaplanowane to da rade w piżamie?macie jakieś doświadczenie?
najlepiej miec koszule zeby łatwiej bylo zacewnikowac bo przed cc zakladaja ci cewnik a potem daja znieczulenie
kupiłam kilka par 100 procent bawełny.
Zadziwiające jest to, jak nasze organizmy / głowa potrafi się zaadaptować do sytuacji