Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
no i niemiłosiernie się pocę..Wy też??- ja rodzilam w listopadzie, ale mimo ze bylo chlodno to mi mega cieplo, spalam odkryta, chodzilam lekko ubrana, wiec jakbym teraz miala byc przy koncowce to bym sie chyba rozpuscila..
- ja rodzilam w listopadzie, ale mimo ze bylo chlodno to mi mega cieplo, spalam odkryta, chodzilam lekko ubrana, wiec jakbym teraz miala byc przy koncowce to bym sie chyba rozpuscila..
A czytałam, że po porodzie może wcale nie być lepiej. :/- no ja nadal okropnie sie poce, umieram w upaly a ja raczej zmarzluch jestem i wczesniej nie bylo mi az tak strasznie, a teraz... leze w cienkiej koszulce, a jak wstaje karmic w nocy to kark i wlosy mokre nie mowiac o poduszcze.. Nawet w najwieksze upaly tak nie mialam a teraz tragedia, odnosze wrazenie, ze nawet moj sie tak nie poci
Coś mnie dziś czyści
No i przed chwilą znalazlam galaretowaty śluz w majtach
miałam mieć termin na 27 lipca, ale okazało się, że zrobią mi cesarkę już 27 czerwca.
Ja licze na jutro. Jutro mam mieć kolejne oct. Dziś brzuszek się stawia przy chodzeniu. Mam taki ucisk na dole i chodzę jak kaczka. Coś mnie dziś czyści. A do tej pory miałam zatwardenia od tej diety watrobowej. No i przed chwilą znalazlam galaretowaty śluz w majtach. Trzymajcie kciuki
teraz wyjdzie moja asertywność/albo jej brak w stosunku do tych "złotych rad"...
a kiedy planują cię ciąć?bo ta data z listy to chyba termin wg OM?