Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
i tak ma pozostać! Niestety się zagadałam i gin mi nie pwiedział ile dzieć waży a następna wizyta dopiero za 4 tyg
Z usg wynika 30 tydzień więc chyba tego się będę trzymać. Ja zawsze się denerwuję przed wizytą

Taki był rwetes na IP, że zapomnieli o mnie i leżałam tam prawie godzinę podpięta
No szok, zero symptomów i znaków porodu:(

już na swoje. Nie mogę się doczekać ;)
Hehe, to Cię potrzymali :))) Migotynko, a jak miałaś z poprzednimi? U mnie tak z Krasnalem było - chodziłam co 2 dni na ktg, wszystko pięknie, super, zero oznak porodu. Byłam ostatni raz w piątek, a po północy wszystko się zaczęło i poszło miiiigiem, także w sobotę o 10 rano tuliłam moje Krasnalątko :D

Migotynka, u mnie tez mała miała siedzieć wg lekarza jeszcze lekko tydzień, a w kilka godzin po wizycie się rozpakowałam

Hehe, u mnie było identycznie, rano KTG, zero skurczy, zero rozwarcia.
A koło 22 odeszły mi wody.. tak więc nie znasz dnia i godziny
no nic, poczekamy zabaczymy

[/url]
[/url]

a pamiętam, jak w pierwszym trymestrze oczy ze zdziwienia przecierałam, że jak to tak można tyle przybrać. Piszę przybrać, bo nie zawsze chodzi o tycie. Zbiera się woda, krwi jest więcej, hormony też mają duże znaczenie. No i w trzy miesiące po porodzie ważyłam już 54 kg, a obecnie 49. W wielu przypadkach naprawdę ta waga znika szybko, moje dwie bliskie koleżanki też przywaliły ponad 20 kg każda a teraz szczypiory jak się patrzy. Także nie ma się co martwić na zapas, a nawet jeśli tak łatwo nie pójdzie to przecież mamy na forum super wątek wspierający w kwestii powrotu do formy po porodzie i nie tylko
Także uszy do góry, wcale nie jest tak strasznie 

ja już w takim razie na 4 pozycji. Męczące takie czekanie bo nawet nie chce się gdzieś daleko wypuszczać w miasto bo nie wiem jak się to skończy. Myślałam że 2 dni wesela i wytańczenie się coś ruszy, ale synuś lubi u mamy w brzuszku posiedzieć. Mam jeszcze czas no ale już się nie mogę doczekać.
Pytanie: czy bierzecie jakies leki przeciwalergiczne w ciazy? Ja juz nie daje rady...

, mala/maly
Kochane zwalniam podium - nasz Adaś :-) 3600g, 51 cm, 10 pkt., ur. 20.06.2013. o godz. 13, poród SN, choć blisko było CC.
a to rozumiem ciągle niespodzianka? :-D to fest ;-)

Także Krasnal będzie miał swojego Ptysia :))))))))) Mąż szaleje z radości, ja też, bo w sumie marzyło mi się dwóch chłopaków. Tylko po porodzie muszę schudnąć, żeby mieli mnie siłę na rękach nosić jako jedyną kobietę w tym domu ;))))