Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
[/url]
[/url]

[/url]
[/url]

Migotynka na 2, Dżasti i Manga w piątce , jejku 

Ewelina napisala, ze ma rozwarcie 3-4cm :) przenosza ja na porodowke:)"
[/url
[/url]
ze wszystkich czekolad najlepiej lubiłam schabowy;)
dzien bez czekolady to dzień stracony, a zawsze byłam mięsożerna ze wszystkich czekolad najlepiej lubiłam schabowy;)
Zobaczymy czy się sprawdzi z tą dziewczynką, Ty pewnie już niedługo się dowiesz 

U nas trochę większa różnica, ale właśnie z tego powodu chyba cieszyłabym się szczególnie z dziewusi. Emilia miałaby siostrę, której ja nigdy nie miałam. I na odwrót :)Chociaż płeć to sprawa drugiego albo i trzeciego planu w tym całym przedsięwzięciu, podobnie jak kilogramy, choć jedno i drugie zajmuje nas w mniejszym i większym stopniu podczas oczekiwania.
Z Pawłem nie miałam szczególnych preferencji.

Będziremy rodzić w podobnym czasie tak naprawdę 

Tak,co do męskiego byliśmy jednogłośni - do Eryka dołączy Olaf

Z Hanny macie chyba tylko kilka dni od siebie, co?

M nastawia się na koniec listopada, jakby to on miał się szczególnie nastawiać
Gorzej jak to nastawienie zaprzeda także i mnie, a rzeczywistość tym razem nas zaskoczy 

). Ale na szczęście to się nie zdarzy, bo co za dużo to niezdrowo.
[/url]
[/url]A łożysko na tylnej ścianie to nie jest przypadkiem ułożenie prawidłowe? Bo ja miałam łożyszko na przedniej i to był problem. Miałam całą masę różnych zakazów i nakazów, aby łożysko z tej przedniej ściany zeszło.
Mnie brzuch - dół macicy cały czas boli. Jak leżę mniej, ale jak wstanę, to tak jakby od ciężaru małego. Nie mgę chodzić, przy każdym ruchu ból.
a chciałabym jeszcze dziś na jakieś zakupy wyskoczyć - muszę trochę wyposażenia do kuchni kupić ;) jakieś sztućce, narzędzia, solniczki itd. ;) bo chcemy jak najszybciej się przeprowadzić a na razie niewiele tego mamy ;)
i niech się podniesie!!!!!
I co tego, że mam l4 

Dzasti a jakie zakazy i przykazy masz,mnie nic nie mowili
leze oczywiście ciągle grzecznie.póki krwawienie nie ustąpi to mnie nie puszcza

no to teraz na pewno lista już ruszy jak szalona