Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Leż kobieto i niech się podniesie!!!!!
Uś trzymajcie się tam i oby krwawienie jak najszybciej ustało!!!
Uś trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.

Danio przyszedł na świat dziś o 6.46 siłami natury. Dokładnie w urodziny swojego taty"

[/url]
[/url]

No i zrobił mi usg, ale ten jego sprzęt.... Juz się nie przejmuję tymi pomiarami, bo mam opinię od specjalistów od ocen płodu i ze szpitala, więc luz. No ale powiedział, że Mała waży na "jego oko" ok 2900, no może 3000g. Moja drobinka kochana 

Ale dla Migotynki mogę się wysilić

[/url]
[/url]
[/url
[/url]

[/url]
[/url]Z wieści szpitalnych: mały ma 2655 gram,niby lekka hipotrofia, łożysko 2/3 stopień dojrzałości, mało wód, ale wychodzimy w piątek. Jutro badanie szyjki, usg, przepływy i prawdopodobnie dostaniemy skierowanie na poród.
Ale jak wychodziłam ze szpitala (8 czerwca) wg lekarzy i ich sprzętu wazyła 2600
Tak więc nie martw się, dzidzia jest zdrowa i dmuchają na zimne:) Będzie dobrze:) Ściskam
odnośnie łożyska na przedniej ścianie - jest to normalne położenie, tak jak i na tylnej.
chciałam dodać, że u mnie cisza.Wczoraj byłam wieczorem u mojego ginka, bo skończyło mi się zwolnienie no i po badaniu stwierdził, że nic sie nie zmieniło od prawie tygodnia. Rozwarcie nadal na 1 palec, szyjka zmiękczona nieco ale trzymająca

Ana kciuki za Was- to juz donoszony jest synek. prawda?
Od dzisiaj mamy ciążę donoszoną
wow!!
[/url
[/url]

ciągle wydaje że ja jeszcze nie kończę tej ciąży, że to dopiero początek i będę w niej chodzić i chodzić..Chyba jakaś dziwna jestem.

,przepraszam ,ze bezosobowo ale nie moge sie skupic
wczoraj sie spakalam,ehh szkoda slow .Z rodzinka najlepiej na zdjeciu.Bylam dzis w pepco na chwile .Maja duze przeceny,sliczne kolory ubranek i duzy wybor.Zakupilam kolorowe pieluchy tetrowe po 3,99zl -akurat trafilam na nowa dostawe towaru i pierwszenstwo przebierania mi sie trafilo .
no to ladnie dzieciaszki powyskakiwaly ,super a najwazniejsze ze kazde zdrowiutkie i mamy czuja sie rewelacyjnie 

Była za mną na liście...Wiem, że była w szpitalu, ale mi też jakoś unaoczniła, że to w sumie i w każdej chwili może być. A ja się jeszcze też nie nastawiam. Jeszcze 2 tyg.

[/url]
[/url]