Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a dzis jadąc do pasmanterii wzięłam portfel ale pieniędzy już nie bo po co
uś to ja nawet nie wiedziałam, że tak może być, że jajniki przestają progesteron produkować, a łożysko jeszcze nie wyrabia z produkcją.Choć z drugiej strony faktycznie od kilku dni czuję się lepiej, więc chyba faktycznie łożysko przejmuje te hormonalne funkcje;)
rozbiję namiot pod szpitalem :)
jajniki to raczej go nie produkują tylko ciałko żółte
Witam się ze szpitalnego łoża!!!! Wczoraj wieczorem na ktg miałam sporo mocnych skurczów, ale ich w ogóle nie czułam. Tylko bolał mnie brzuch jak w pierwszy dzień @ i krzyż też. Ale czułam, że brzuch jest twardy. Jednak nie są to skurcze porodowe. W nocy mnie zaczął bardzo boleć, ale dziś na ktg już tylko sporadyczne skurczyki. Także leżymy dalej. Zaraz będę miałą sprawdzanie stanu wód płodowych (podobno mało przyjemne) i ogólnie lekarz powiedział, że będziemy obserwować dobrostan płodu. Założą mi kartę ruchów i będę musiała wszystkie liczyć. A mogłabym w domku siedzieć.... Myślę, że lekarz trochę przypanikował.
ah jak wspaniale!zazdroszczę
Anarida to jeszcze 10 dni!!
Ale super i Filipek będzie z Wami :*
anairda, fajnie , ze was wypuścili, chociaż tych zastrzyków to nie zazdroszczę
Dostajesz luteinę albo duphaston? Badali Twój poziom prg? Tak z czystej ciekawości pytam.
My dziś mamy kolejną wizytę
stawiał mi się tylko brzuch
Uś, dobre wiadomości! Lepszy progesteron niż przodujące łożysko :) Niech Cię podfaszerują i wypuszczą!
Nie zawsze, zależy od stanu dzieci i mamy. Moja koleżanka urodziła tydzień temu w 39tc bliźniaki. Anyway trzymam kciuki :) To zawsze wcześniej robią cc.