Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
nana81: Dostajesz luteinę albo duphaston? Badali Twój poziom prg? Tak z czystej ciekawości pytam.
tak-dostałam na wstępie 4tabl duphastonu naraz,teraz 3x1 i do tego Cerutin
Wybacz zaćmienie 

Do walki z przeziębieniem mam tantum verde, sól morską, amol, vapo-rub, sztyft do nosa, islę, piję herbatę z cytryną i z sokiem malinowym/miodem, jem czosnek... No i będę leżeć w wyrku. Mam nadzieję, że mi szybko pomoże i się wykaraskam przed porodem.
no i znowu od rana brunatny śluz.boszzz czy to sie kiedyś skończy?

Raczę się czosnkiem, ale jakby mi przyszło teraz rodzic, to moja biedna dzidzia czuła by tylko czosnek ode mnie 

a dopiero był sam początek ;) jeszcze do mnie do końca nie dociera, że to już niemal końcówka. Ale tym bardziej chcę tam posprzątać, żeby Małemu przygotować pokój, przenieść tam jego ciuszki i "przyrządy" i w końcu do walizki zapakować tylko to co do szpitala a nie wszystkie jego rzeczy.
już sie nie trzymam,rozpadlam sie na kawaki.
a oni nawet chyba mi nie zrobili badania progesteronu.zaraz jak skończą sie przyjęcia pójdę spytać czy na to wpadli.jak narazie chodzą po omacku i zgaduja.
Brunatny, to nie czerwony.

brunatny moze wlasnie oznaczac resztki jak pisze nana...koncoweczka, bedzie dobrze zobaczysz
choc rozumiem Twoje nerwy- to nie jest tak ze lek zadziala hop siup ;)

Uś nie daj się... Wypytaj o badanie progesteronu i ogólnie o plany wobec Ciebie.
No i nie łam się, będzie dobrze!
lichutko się czuje od wczoraj ,mam nadzieje,że znów nie polece rodzic 29 czerwca hehe ,nie mam nawet torby spakowanej ,do wyprawki dokupic jeszcze musze
nie moge sie doczekać , życzę milego dzionka kobitki :*

Nera szczerze powiedziawszy to po Twoich niedawnych doświadczeniach torbę miałabym spakowaną 10 razy
A mam jeszcze dwoje dzieci ktore musze ubrać no i starsza do szkoly od wrzesnia ,takze wydatków mi nie brak hehe
Nero uwazaj na siebie, co sie dzieje?

uciekam dokończyć tort
Witajcie dziewczyny z mężem zajęliśmy się sprzedażą art.dziecięcych przez internet prosto od producenta w bardzo atrakcyjnych cenach i chciałabym zachęcić Was do zakupów jeżeli możecie rozreklamujcie dalej nazwę Sklepu kinder świat
Zapraszamy do odwiedzania i zakupów w Naszym sklepie. Pozdrawiamy :)
nie wystarczy juz bazarek? wiesz co by bylo gdyby kazdy sklep internetowy reklamowal sie na 28dni w taki sposob? bylby jeden wielki bałagan....
ale na razie tak króciutko, więc to pewnie zapowiedź dopiero

Dziewczyny mam pytanie czy ktorejs z was dretwiala reka badz rece w nocy? Mi strasznie puchnie I dretwieje lewa reka.Budze sie z okropnym bolem zdretwiala I spuchnieta reka Musze wstac I chodzic po pokoju aby krazenie wrocilo.ja radzę iśc do lekarza z tymi dolegliwościami szczególnie w ciąży.Powiem ci że Ja bedac w ciąży miałam dokładnie to samo drętwiały mi dwie dłonie a w nocy tak mnie bolały że aż ten ból przechodził na kosci w dłoniach i nie mogłam znalesc sobie miejsca śpiąc.Nie chciałam tak bardzo się denerwować przez to i w końcu powiedziałam dość i poszłam do lekarza-ortopedy okazało się że mam"zespół cieśni nadgarstka"u mnie spowodowane długą pracą przy komputerze,dostałam witaminy i rozpiske ćwiczen na nagarstki i szczerze powiem że po jakimś czasie pomoglo
Czasem jeszcze odczuwam drętwienie nocą ale to raczej sporadycznie,ale za nie długo wracam do pracy wiec bedac w PL zechce jeszcze raz do niego się zgłosic!Może masz niedobór witamin w organizmie,warto skonsultować się
powodzenia i zdrówka zycze
tylko wtedy czas stracisz niepotrzebnie na pakowanie, alebo co gorsza chłop będzie musiał Cię spakować.

Lekkuśnego porodu niunia :* 
nie mogę się doczekać .miłego dzionka wszystkim
Mąż jedzie z Młodym na trening na 12 a po, odwozi go do mojej mamy ( 100 km) więc, Młoda ma zakaz wychodzenia z brzuszka dzisiaj do 19
bo wtedy dopiero wróci do domku, w przeciwnym wypadku będę musiała sama grzać na porodówkę