Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
nana81: Dostajesz luteinę albo duphaston? Badali Twój poziom prg? Tak z czystej ciekawości pytam.
tak-dostałam na wstępie 4tabl duphastonu naraz,teraz 3x1 i do tego Cerutin
no i znowu od rana brunatny śluz.boszzz czy to sie kiedyś skończy?
już sie nie trzymam,rozpadlam sie na kawaki.
a oni nawet chyba mi nie zrobili badania progesteronu.zaraz jak skończą sie przyjęcia pójdę spytać czy na to wpadli.jak narazie chodzą po omacku i zgaduja.
Brunatny, to nie czerwony.
brunatny moze wlasnie oznaczac resztki jak pisze nana...koncoweczka, bedzie dobrze zobaczysz
choc rozumiem Twoje nerwy- to nie jest tak ze lek zadziala hop siup ;)
Uś nie daj się... Wypytaj o badanie progesteronu i ogólnie o plany wobec Ciebie.
No i nie łam się, będzie dobrze!
Nera szczerze powiedziawszy to po Twoich niedawnych doświadczeniach torbę miałabym spakowaną 10 razy
Nero uwazaj na siebie, co sie dzieje?
Witajcie dziewczyny z mężem zajęliśmy się sprzedażą art.dziecięcych przez internet prosto od producenta w bardzo atrakcyjnych cenach i chciałabym zachęcić Was do zakupów jeżeli możecie rozreklamujcie dalej nazwę Sklepu kinder świat
Zapraszamy do odwiedzania i zakupów w Naszym sklepie. Pozdrawiamy :)
ja radzę iśc do lekarza z tymi dolegliwościami szczególnie w ciąży.Powiem ci że Ja bedac w ciąży miałam dokładnie to samo drętwiały mi dwie dłonie a w nocy tak mnie bolały że aż ten ból przechodził na kosci w dłoniach i nie mogłam znalesc sobie miejsca śpiąc.Nie chciałam tak bardzo się denerwować przez to i w końcu powiedziałam dość i poszłam do lekarza-ortopedy okazało się że mam"zespół cieśni nadgarstka"u mnie spowodowane długą pracą przy komputerze,dostałam witaminy i rozpiske ćwiczen na nagarstki i szczerze powiem że po jakimś czasie pomogloCzasem jeszcze odczuwam drętwienie nocą ale to raczej sporadycznie,ale za nie długo wracam do pracy wiec bedac w PL zechce jeszcze raz do niego się zgłosic!Może masz niedobór witamin w organizmie,warto skonsultować siępowodzenia i zdrówka zycze Dziewczyny mam pytanie czy ktorejs z was dretwiala reka badz rece w nocy? Mi strasznie puchnie I dretwieje lewa reka.Budze sie z okropnym bolem zdretwiala I spuchnieta reka Musze wstac I chodzic po pokoju aby krazenie wrocilo.
tylko wtedy czas stracisz niepotrzebnie na pakowanie, alebo co gorsza chłop będzie musiał Cię spakować.