Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

mam opracowany taki zestaw.mogę podeslac .ale najlepiej"na żywo"jak ktoś pokaże.najlepiej to najpierw jak lekarz obejrzy i wtedy może cos zalecić,są witaminy dla kobiet w ciąży które maja właśnie problemy z drętwieniem kończyn i lekarz dobiera właściwe ćwiczenia.Ja brałam zalecone witamini i ćwiczenia i ulżyło bo sama jakie to może być upierdliwe szczegó lnie nocą

Bidula miejsca juz nie ma
Mąż już w drodze do mamy, więc może zdąży

Łaaa, Migotynka, jaka Ty jesteś zorganizowana! Mam nadzieję, że tak jest przy dwójce ;))) Życzę Ci, żeby się coś zaczęło dziać dopiero po 19 :)
W sumie fajnie, bo chłopaków wyprawisz i jakby co to macie pewnie ze dwa tygodnie na oswojenie się z maluchem, co?

Mam nadzieję, że już urodzę, hehe
[/url
[/url]
Ale ja to chyba przez zasiedzenie jak tylko szmatą podłogę przejechałam to od razu bóli takich dostałam, że ruszyć nogą nie mogłam. 

[/url
[/url]wody mi odeszły, jedziemy na IP.
BOJĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Trzymamy kciuki
Co prawda termin jest na 1 lipca, ale wszystkie dookoła tutaj rodzą a ja chodzę i chodze i nic. Wieczorem i przez cały dzień skurcze i bóle @ a w nocy wszystko sie wycisza. Jutro mam ktg, pojechałabym nawet dzisiaj, ale Młoda sporo się rusza. Wczoraj jak sie już położyłam, to szalała jak nie wiem

Co prawda termin jest na 1 lipca- to juz jutro jest 1 i to moje urodzinki, wiec zrob mi jutro prezent :)

niewiele podwyższone-8,3 a norma jest do 6

ale juz po ptokach,jestem strasznie niezadowolona ale coz .(gondola ,spaceroweczka i fotelik zgrabniusi) tylko ten stelaz
milego dzionka niunie