Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Nera a nie widziałaś tego wózka w realu, nie wiem w jakimś sklepie, u kogoś??
ale trudno się mówi .Nic już nie zrobie, Ważne chociaż,że gondola mi się bardzo podoba (jest zgrabniejsza niż na zdjęciach ) może da rade do tego wózka inny stelaż dopasować (maly) . Już na temat wózeczka nie pisze bo to nie odpowiedni wątek i znów zastępca moderatora się doczepi hehe
No ja jestem w szpitalu i nie widzę opcji by odmówić leczenia muszę robić wg ich zaleceń i skoro dają antybiotyk przy 8 to musze go brać.Wkońcu to szpital mój ginekolog powiedział, że podaje się antybiotyk od 12 wzwyż.. a ja Mu ufam.
34. kachaw 30.10.2013
37. gingerka_ 02.11.2013 (chlopiec)
chcesz powiedzieć, że masz na imię Magdalena, jesteś z 83 i jutro 30 urodziny?tak ;)
Dziewczyny, mam infekcję za infekcją, dopiero co brałam leki a śluz kolejny raz jakiś nieładny się zrobił. Wizyta za tydzień. Czym wspomagacie drogi rodne by nie mieć w kółko nawrotów?
Czym wspomagacie drogi rodne by nie mieć w kółko nawrotów?
rady ginekologa:
-używać szarego papieru toaletowego, żadnych zapachowych
- nie stosować wkładek higienicznych
- majty 100% bawełniane
- chodzić w sukienkach, spódniczkach
- podmywać się mydłem glicerynowym hipoalergicznym (kupiłam w zielarskim)
- ja ostatnio brałam gynalgin przez 10 dni na infekcje i odpukać póki co jest dobrze
pozdrawiam ;p
A u mnie dziś 100-dniówka :)
Dziewczyny wracam do tego wątku i podczytuje co u Was i z niecierpliwością czekam aż będziecie na Rozpakowanych;)
Salinos, a powiedział dlaczego akurat wkładek? Wydawało mi się, że wymieniane co kilka godzin są bardziej higieniczne niż same majty ;)
Dzisiaj sprzątaliśmy nasze gniazdko, wszystko gotowe, a ja się czuję jakbym miała jeszcze kilka miesięcy chodzić w ciąży.
No ja bez wkładek też bym nie dała rady
Calypso77 a jaki fotel do karmienia kupujesz??