Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

( że się tak wyrażę) i się już śmieje, bo cóż mam się stresować:):):):):)

[/quote]dziękuje ,stres mam :* ogromny jak nigdy :(
[quote=tylkonadzis]normalne to jest na tym etapie?
Dzidzia rusza się normalnie ? nic Cie niepokoi? jesli tak to myśle ,że spokojnie możesz byc w domku,choc wizyta również nie zaszkodzi,byle byś unikała wychodzenia samej z domu bo są artystki ,które na samej koncówce wpadają np na pomysł zakupów ,a pózniej zaczynają rodzić w centrach handlowych .Nie pojmuje takich kobiet-są dla mnie strasznie nieodpowiedzialne. Bylam już 2 razy świadkiem takiego zdarzenia.
anairda1986

ale lepiej niech Tomuś jeszcze kilka przynajmniej dni posiedzi w brzuszku, bo muszę jeszcze przenieść jego rzeczy na nowe mieszkanie i jakoś poukładać, żeby było do czego wrócić ze szpitala. Zresztą nastawiam się, że przynajmniej do trzynastego lipca posiedzi w środku
a może nawet zrobi mamusi miło i urodzi się trzynastego?
Mamusia urodzona trzynastego, zaręczyny rodziców i ślub też były trzynastego to i Młody mógłby się wpasować 
ps. teraz zobaczyłam, że zrobiło mi się "zimno" na brzegu nosa

gratuluję raz jeszcze 

także kciuki 

Serduszko między 125 a 150 cały czas, więc ładnie. Lekarz zaprosił mnie ponownie w środę na KTG więc czekamy dalej:)
nera86 właśnie mały od jakiegoś czasu mniej się rusza,
Może zjedz cos słodkiego i odczekaj czy maluszek da troszeczke wiecej znac ? Choc z tego co u siebie kojarze moje dziewczynki tez byly mniej ruchliwe na finischu
Dziewczyny mam pytanie, bo 2 dni temu pojawił się u mnie brązowawy śluz, wczoraj miałam śluz podbarwiony krwią, a teraz mam taki lekko różowy, dodam że cały czas czuje jakbym miała zaraz @ dostać i że czasem pobolewa mnie brzuch... normalne to jest na tym etapie?

jeszcze
A ja już w domku:) Mój dzieć ma wyraźnie w głębokim poważaniu wszelkie terminy
W ciągu 40 min zapisu nie wystąpił ani jeden skurcz![]()
,serduszko mojej miedzy 158 a 128,bywa 116,jak myślisz Migotynko,to dobrze? Bo lekarze mi nic nie powiedzieli więc możliwe ,że normalne .Strasznie panikuje w tą ciąże 
No własnie, on zawsze musi zejść przed porodem, czy nie?
)a pozniej oczy
ze ja sobie juz rodze jak 3 tygodnie jeszcze 
Chyba dzieki watkowi o laktacji ( czytałam go przez całą ciążę)

Mała chyba przeżywała zmianę otoczenia i ciągle płakała

tylko nadmieniłam
Mimo słoneczka jestem jakoś rozdrażniona i płaczliwa ale myślę, że przejdzie...No własnie, on zawsze musi zejść przed porodem, czy nie? Z chłopakami mi odszedł tak ok 1 tygodnia przed porodem, a teraz nic
Ach, zazdroszczę mamusiom rozpakowanym przed i na początku wakacji... Ja na pocz. września i już pewnie nie będzie takiej pogody spacerowej...
salinos moze zapalenie dziąseł cię dopadło, to częsta przypadłość w ciąży ...
Prac związanych z przeprowadzką ciąg dalszy
Mimo, że się nie oszczędzam - Emilka cierpliwie czeka. W środę kolejna wizyta, ale nie czuję nic nowego. Nawet Braxton-Hicks są niezbyt często i zupełnie bezbolesne. Trochę zaczynam się bać, żeby nie powtórzyła się u mnie historia mojej siostry. Przy pierwszym porodzie miała pełne rozwarcie, a skurczy nie było prawie wcale. Musiała przeć w ślepo, kiedy jej kazali. Jakoś wyparła 4kg szczęścia, ale to był koszmar.
serduszko mojej miedzy 158 a 128,bywa 116,jak myślisz Migotynko,to dobrze? Bo lekarze mi nic nie powiedzieli więc możliwe ,że normalne .Strasznie panikuje w tą ciąże
wcale nie musiała się zarazić w szpitalu
jakos nie mam nastroju ehhh
One, jak z Warszawy jesteś to ja się z Tobą na piękny, listopadowy spacer umawiam :)