Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Wiem, wyszłam na niezłą panikarę, ale wolę właśnie dmuchac na zimne. a taka panika zdarzyła mi sie pierwszy raz w tej ciąży
ja tam tez jestem z tych panikujących, zresztą, wolę 5 razy za dużo niż o jeden za mało
Bardzo dobrze zrobiłaś:)
moja malutka tydzien temu miala 1500 i bylo ok, wiec twoje 1600 cos tez nie jest zle
pare cwiczen reha i juz jest po sprawie
Nera wszystko będzie dobrze zobaczysz, rehabilitacja w dzisiejszych czasach potrafi wszystko. Trzymam kciuki za Polę:)
Wczoraj lekarz, który oglądał mój zapis po KTG, powiedział, że jak przyjadę w środę, to mam powiedzieć położnym, że słabo czuję ruchy. Może domyślacie się dlaczego
migotynka: Wczoraj lekarz, który oglądał mój zapis po KTG, powiedział, że jak przyjadę w środę, to mam powiedzieć położnym, że słabo czuję ruchy. Może domyślacie się dlaczegoPołożą Cię kochana od razu na oddział. To jest pierwsze wskazanie w okresie okołoporodowym do zatrzymania w szpitalu.
i lekarka fajna, uspokoila...
OneKiss Gorzów??
Wczoraj lekarz, który oglądał mój zapis po KTG, powiedział, że jak przyjadę w środę, to mam powiedzieć położnym, że słabo czuję ruchy. Może domyślacie się dlaczego? Myslicie, że może będzie chciał mnie kłaść na oddziale do obserwacji w szpitalu?
OneKiss - ja rodzilam w listopadzie i na poczatku tez sie martwilam o spacery bo zimno. Ale wyszlo na dobre bo jak byl malutki to w kombinezonie, opatulony super sie miescil w gondoli. I glownie spal na dworze. Pozniej jak sie cieplej zrobilo i byl bardziej zywy w domu, to spacery dlugie pozwalaly mi odpoczac i miec troche spokoju bo na dworze mu sie podoba i przewaznie fajnie bawi sie we wozku :)
Migotynko, wiem że już cie szlag trafia, bo chiałabyś mieć malutką przy sobie, ale zostało ci jeszcze z dwa tyg, więc nie martw się, jak jej się zrobi za ciasno, to się zestresuje i poród się zacznie, widocznie jej dobrze u mamy.
Zwalniam liste, o 10.15 urodzil sie moj syn Aleksander