Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mała wybierze najlepszy czas na powitanie świata. Jesteś pod specjalistyczną opieką, trzymasz rękę na pulsie, jest ok, nie trać głowy.

Jedyna zmiana, jaką zauważyłam, to jakoś mi tak niedobrze w ciągu dnia. Tak było wczoraj i dziś powtórka.. Może to coś jednak oznacza. 

Co można stosować na problemy z cerą w ciązy?. Ma któraś coś sprawdzonego?.
równowaga musi być,jak rodziłam chłopców to własnie same chłopaki przychodziły na świat

Jutro mamy wizytę i najprawdopodobniej usg. 

Co można stosować na problemy z cerą w ciązy?
Nigdy wcześniej nie miałam takiego trądziku, wysypało mnie taką drobną kaszką, najbardziej na czole. Kilka dni temu babka w aptece poleciła mi maść cynkową, jakaś minimalna poprawa chyba jest. Wczoraj tez byłam w aptece po krem do twarzy bezpieczny w ciąży i polecono mi Eucerin, serie do skory trądzikowej. Tyle, ze to trądzik hormonalny, ale spróbować chyba nie zaszkodzi. Jest taka polska marka Iwostin, z tego co czytałam w necie, to dermatolodzy polecają w ciąży serie przeciwtrądzikową, ale nie znam składu (nie wiem czy kosmetyki są bezpieczne). 
Ciekawa jestem jakiego masz lokatora :)))
Synek codziennie pyta, jak się czuję i czy już wiem, czy to brat czy siostra :P

Są jakieś zabiegi kosmetyczne na twarz, których w ciąży nie wolno?
Nana, a co synek obstawia? Pewnie brata?

A ja postanowiłam, że jutro pójdę do kosmetyczki, babka mojego kuzyna z trądziku wyprowadziła, moze coś z moją gębą zrobi... Są jakieś zabiegi kosmetyczne na twarz, których w ciąży nie wolno?

Czuję się jak w drugim trymestrze.Cally zazdroszcze
o jejku no to pewnie cc się przyspieszy :) kciuki kochana 
a podobno dziewczynka odbiera mamie urodę , u mnie chłopczyk natomiast
za to włosy marzenie 

ledwo pożegnałam jedną , przylazła druga, od rana kicham i prycham cały nos czerwony mam nadzieję, ze w dwa tygodnie zołza przejdzie bo jakoś sobie nie wyobrażam chwil po cc z katarem
Powiedział, że woli brata, bo siostra go szczypie i drapie. Jakoś nie dostrzega tego, że zawsze po wszystkim go ściska i robi
Myślałam, że za dużo sobie ostatnio pozwoliłam i dolegliwości mają związek z moją aktywnością, ale dziś nic nie robiłam takiego, a zaczęło pobolewać ni z gruszki ni z pietruszki
Wszystkie te drogie pieluszki eko kosztowały mnie kasę i zszarpane nerwy = pełno wartsw, długo schnących, nie wygodne w stosowaniu na maxa.
Poki co czopu żadnego nie zauważylam,małej zachowanie raczej bez zmian,nie plamie,nie krwawie,nie boli jak na @ ,a wiec mozliwe,ze to tylko lekka panika przez te skurcze silne,uczucie napuchniecia warg i drętwienie w pachwinie .O dziwo krzyż mnie nie boli dzisiaj -szok , do juterka 
kochane trzymqjcie kciuki, zeby w razie czego cc byla jutro a nie w nocy.

Boli po prostu, jak na @. Trochę mnie to niepokoi. Trochę za szybko. Dopiero co się wyluzowałam.
gdybyście Wy miały taki biznes też chciałybyście się rozreklamować

Nie mam bladego pojęcia szczerze mówiąc, oby nie za szybko i nie za późno, bo jakby mnie w w drodze do szpitala w samochodzie , no to ... wiadomo, co by było

Teksańska masakra
Kochane ja ponoć nieporodowa jestem :(
I rozwarcie na 1 palec od 2 tygodni

A ja właśnie z moim Emem zapodaliśmy "dzieciowi" porcyjkę ostrego przytulanka
Mam nadzieję, że coś się ruszy wreszcie