Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

i kurde zeszło nam dłużej i nie zdążyłam do fotografa
więc zrobiłam coś, czego moja cera pewnie szybko mi nie wybaczy, czyli spałam w makijażu i dopiero za chwilę jadę na foto i do urzędu złożyć wniosek. Muszę tylko jeszcze puder poprawić bo i tak się świecę 
Powiedzcie - ten zestaw do lewatywy trzeba samemu wcześniej kupić, czy jest szansa dostać to w szpitalu? Czy wszystko zależy od placówki?-ja nie musialam miec, dali mi na IP

Powiedzcie - ten zestaw do lewatywy trzeba samemu wcześniej kupić, czy jest szansa dostać to w szpitalu? Czy wszystko zależy od placówki?

jak najszczersze gratulacje 
nie mogę się rozstać z tym wątkiem i caaaały czas was czytam

bo ja już chyba lape powoli stresa choc dopiero 14 miejsce a co dopiero bylo by na pierwszym haha
Dziewczyny, nie wiem, czy zakładać nowy wątek (w sumie nie wiem, w jakiej kategorii), więc napiszę tutaj. Szukam fajnej fotografki (raczej kobiety) do sesji ciążowo-rodzinnej w Warszawie. Stron mnóstwo, wszystkie w necie wyglądają ładnie, profesjonalnie, ale wolałabym osobę z "polecenia", taką u którejś już ktoś był i jest zadowolony...
Która teraz?

bo Niunia jeszcze złapie Mamę bez zapowiedzi :p

pozowanie mnie krępujewiec intymniej by mi bylo z kobietą
Organizm zawsze oczyścił się sam zaraz po odejściu wód

Nawet seksowanie nie pomogło
Już o schodach nie wspomnę

Hopeflight a ja mam do Ciebie wielką prośbę byś się nie czepiała !!

Choć w ogóle nie rozumiem tego podejścia bo gdybyście Wy miały taki biznes też chciałybyście się rozreklamować !!
Ale ja wcale nachalna nie byłam
Ale wiadomo krąg wzajemnej adoracji panuje więc osoby nieznane nie mają przebicia

Nano a u Ciebie się zaczynało od odejścia wód, nie?
Nie mogłam narzekać. Oby i tym razem tak było. Chociaż nie miałabym pretensji, gdyby w końcu udało się urodzić w domu z jakąś odważną położną. Nie mogę tego przeżyć, że nasz region to taka czarna dziura w działce porodów domowych 

Dorit już masz spakowaną torbę ?? Ja jeszcze się nie zabrałam za to :) Najpierw muszę sobie torbę kupić ;)
My od 30 tc torbę zawsze mieliśmy spakowaną i zawsze w tym czasie zaliczaliśmy szpital ;/ Od początku ciąży jakąś nową, "szpiatalną" koszulę też starałam się mieć w szafie. Różnie może być. Lepiej być w miarę nastawionym na ewentualny wyjazd, niż w nerwach szukać nie wiadomo czego 

Podejrzewam, że gin proponował Ci lewatywę, żeby coś ruszyło

NeraTy nadal masz skurczybyki? nie dajmy sie im, jestesmy na tym samym etapie prawie( moja troba tez juz stoi
nie sadzilam ze juz w 32 bede pakowac)
Lekarze uprzedzali mnie -prosze od lipca nastawic się na mozliwy poród ,ale ja się tak łatwo nie dam ,zaciskam uda i przekupuje ja slodyczami by jej się opuszczać domku nie chcialo
w piątek kolejna wizyta u ginekologa. Nera - twój brzuch mi bardzo mój przypomina, równie duży i ten sam kształt![]()
co nie znaczy oczywiście ,ze nie kocham swojej piłeczki