Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Powiedzcie - ten zestaw do lewatywy trzeba samemu wcześniej kupić, czy jest szansa dostać to w szpitalu? Czy wszystko zależy od placówki?-ja nie musialam miec, dali mi na IP
Powiedzcie - ten zestaw do lewatywy trzeba samemu wcześniej kupić, czy jest szansa dostać to w szpitalu? Czy wszystko zależy od placówki?
nie mogę się rozstać z tym wątkiem i caaaały czas was czytam
Dziewczyny, nie wiem, czy zakładać nowy wątek (w sumie nie wiem, w jakiej kategorii), więc napiszę tutaj. Szukam fajnej fotografki (raczej kobiety) do sesji ciążowo-rodzinnej w Warszawie. Stron mnóstwo, wszystkie w necie wyglądają ładnie, profesjonalnie, ale wolałabym osobę z "polecenia", taką u którejś już ktoś był i jest zadowolony...
Która teraz?
bo Niunia jeszcze złapie Mamę bez zapowiedzi :p
pozowanie mnie krępujewiec intymniej by mi bylo z kobietą
Organizm zawsze oczyścił się sam zaraz po odejściu wód
Hopeflight a ja mam do Ciebie wielką prośbę byś się nie czepiała !!
Choć w ogóle nie rozumiem tego podejścia bo gdybyście Wy miały taki biznes też chciałybyście się rozreklamować !!
Ale ja wcale nachalna nie byłam
Ale wiadomo krąg wzajemnej adoracji panuje więc osoby nieznane nie mają przebicia
Nano a u Ciebie się zaczynało od odejścia wód, nie?
Dorit już masz spakowaną torbę ?? Ja jeszcze się nie zabrałam za to :) Najpierw muszę sobie torbę kupić ;)
Podejrzewam, że gin proponował Ci lewatywę, żeby coś ruszyło
NeraTy nadal masz skurczybyki? nie dajmy sie im, jestesmy na tym samym etapie prawie( moja troba tez juz stoi
nie sadzilam ze juz w 32 bede pakowac)
Nera - twój brzuch mi bardzo mój przypomina, równie duży i ten sam kształt