Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
, ostatnio chyba każdego dnia mamy dobre wieści, wspaniale! 
z góry dziękuję!

a ja jeszcze wcale o tym nie myślę, że to prawie już. Planuję jeszcze ze 2 tygodnie pochodzić z Tomciem w brzuchu.
Nera wg mnie powinni albo Ci zwiększyć fenoterol albo podłączyć pod kroplówke
,siedze,leże ,juz nie wiem co z soba zrobić
byle nie pechowa "13"moja "torba" to tez walizeczka- to torby sie nie zmiesciłam..hmabaryt,
biore 3x1 tabl

Przed ciązą pomagał najbardziej Skinoren, ale w ciąży nie wolno i dermatolog nawet w okresie starań mówił żeby nie stosować.
[/url
[/url]nie wiedziałam że to są takie emocje, dzisiaj po słowach lekarki "Z takim pępkiem go nie puszczę" wpadłam w panikę,przepłakałam kilka godzin.
Stresik mam bo nie chcę czegoś zlekceważyć ale też raczej nie lubię panikować, w końcu jakieś ruchy wyczuwam...

[/url
[/url]ciekawa jestem wszystkich szczegółów porodów- każda wskazówka cenna.
Ogólnie, je, wali kupska i śpi 3 godziny, sam się wybudza na jedzenie.- no to super

My niestety nadal w szpitalu, mieliśmy wyjść wczoraj ale pojawiło się lekkie zażółcenie, więc dzisiaj znowu badania, okazało się że żółtaczka nie postępuje.

Moje maleństwo dzisiaj wyjątkowo leniwe,
Dalej nie wiemy, kto mieszka pod moim sercem
Szyjka ok, serduszko bije, dzidzia rośnie
Moimi @-owymi bólami ginek się nieco przejął. Mamy sobie odpoczywać i łykać nospę wg zaleceń. Dziś też boli
Szczerze powiem, że zaczyna mi się to nie podobać. Gdybym nie była dziś u gina, darłabym na IP sprawdzić, co się dzieje. Niby mamy pozwolenie na wyjazd wakacyjny, ale nie za daleko, coby podróż za długa nie była i bez szaleństw.

A co u naszej jedyneczki? :D

Właśnie jestem po wycieczce 'schodowej' i ciepłej niż zwykle kąpieli. Może to coś pomoże? 
Myślę o tej mojej Niuni i momentami już płakać mi się chce, bo mnie jakieś czarne myśli nachodzą
Boję się, aby wszystko było ok, teraz też mi się wyć zachciało
Idę spać. Jutro znowu ktg i znów każą czekać. Już czasami nie wiem, czy nie wolałabym aby mnie tam położyli i zaczęli wywoływac poród
Dziewuszki, normalnie czegoś zaczęłam się bać
Nera ja wiem że bierzesz.wiem też że ciężko Ci polegiwać

Dziewuszki, normalnie czegoś zaczęłam się bać
--
Bedzie dobrze,zobaczysz
moze poprostu tydzien pozniej byla owulacja ,a nie jak wypada z wyliczen okresu
Ściskam kciuki.
Migosiu a kiedy Gin zacznie coś działać z wywoływaniem, co Ci mówił? Jesteś w 40t2d wg USG czy OM?

On mi powiedział wczoraj, jak u niego byłam, że jeśli nie urodzę do niedzieli to w poniedziałek będzie chciał mnie juz kłaść w szpitalu. Ale ja nie chce tam! I tu jest problem. Bo jakoś mi na razie głupio i niezręcznie mu powiedzieć, że ja juz dziękuję za opiekę ale teraz jadę na Bielany, a z drugiej strony mam ochotę to już zrobić. Głupio mi dlatego, gdyż on nie brał ode mnie kasy za wizyty ze względu na przyjaźń z moim teściem i wypisywał L-4. 

Ciepła kąpiel też najwyraźniej nie zrobiła wrażenia na moim organiźmie. No nic, jak dzisiaj pojadę na ktg na Bielany, to zwyczajnie się zapytam, jak długo mam jeszcze się turlać do nich codziennie? 

Hej ciężaróweczkiChciałam się zapisać do Waszej magicznej listy
Mam termin na 14 lutego![]()