Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

bo za częste skurcze i o wiele wiele za silne :( Akurat przy nim podczas badania zlapalo mnie i to takie ,ze poglubilam sie w oddechu
Lekarz oczy jak 5zl zrobil,a jeszcze wieksze jak zapytal -ile razy dziennie wystepuje taki skurcz u mnie :(

Zapraszamy na rozpakowane

W szpitalu niech działają i trzymają Polenke w brzuchu !!
Kiedy jedziesz do szpitala?
Będziesz miała dostęp do neta ?
--
no i akurat mój z pracy wróci to mnie zawiezie. Niestety nie mam dostepu do internetu ale chyba wezme uruchomie,nie wiem ile bede czekala w orange .Powiem mojemu by sie skontaktowal z biurem,jesli bedzie trzeba czekac to i tak bede zagladala tak po 17 jak Piotr w odwiedziny przyjdzie do mnie ,bo on ma neta.
ona lepiej niech tam siedzi i mnie nie stresuje

Ja juz po wizycie u ginekologa - szyjka skrócona ale zamknieta. Mam skierowanie do szpitalabo za częste skurcze i o wiele wiele za silne :( Akurat przy nim podczas badania zlapalo mnie i to takie ,ze poglubilam sie w oddechu
Lekarz oczy jak 5zl zrobil,a jeszcze wieksze jak zapytal -ile razy dziennie wystepuje taki skurcz u mnie :(
Jejciu ,mam nadzieje ,ze nie przeskocze listy za szybko .
Trudno. Musisz być teraz twarda i wierzyć w to, że Pola urodzi się o czasie. Nawet nie myśl inaczej. Jest wiele możliwości, by wyciszyć takie akcje. Dacie radę!

Wcale mnie nie dziwi postępowanie i zdziwienie Twojego gina. Bardzo dobrze, że szybko zadziałał. U mnie było podobnie jak u Ciebie, też w godzinie potrafiłam wykorzystać dzienny limit.
Dziewczyny z pod karty swisssky dopiero zajrzałam co u Niej
Kochane, dziękuję, że zaglądałyście;-)
URODZIŁAM NASZ CUDOWNY SKARB 1.07. O godz. 18.05.

Widzę, że sporo skurczowych mam pojawia się na wątku. Przynajmniej jest trochę razniej.
to prawda ze nie czuje sie jak kosmita dzieki temu ale wolalabym zeby to nas omijało
ale jakos sie trzymam psychicznie, maz ze mną, pomaga

U mnie było podobnie jak u Ciebie, też w godzinie potrafiłam wykorzystać dzienny limit. Zawsze był potrzebny szpital, ale dzieci urodziły się o czasie
Trzymaj się tam i pogadaj poważnie z Polą, niech sobie żartów nie robi ;)
Nera, trzymam kciuki i trzymaj Polcię w brzuszku jak najdłużej, oby nie tyle co ja
Ty niunia masz termin ,ja zaś za Ciebie skurcze
przepraszam,ale z tego wszystkiego wczesniej Ci nie pogratulowalam,az mi glupio 
Trzymajcie sie cieplutko, jesli mnie zostawią to dziś juz się nie pojawie na forum
może ją te skurcze morduja ,sama nie wiem ,szczerze to nie znam sie na reakcji dziecka podczas skurczy :(
Ja pewnie też będę okupować czołówkę przez chwilę, bo nic nie zapowiada, że w terminie albo przed urodzę. Nadal się czuję prawie jak w drugim trymestrze

no baaaa ,my już po konkretnej rozmowie ,od samego rana sie martwie jej zachowaniem ,jest taka niemrawa ,a przecież codziennie byla " hulaj dusza " Jak wstawała o 7 / 7:30 tak byla cichosza do 9:30 ,może ją te skurcze morduja ,sama nie wiem ,szczerze to nie znam sie na reakcji dziecka podczas skurczy :(
żeby nie przenosić. Zamiast się cieszyć, że super się czuję, nic mnie nie boli, to ja siedzę i myślę. A Emilka i tak wyjdzie kiedy będzie chciała i pewnie mnie weźmie znienacka :)wzięłam jednak Apap...glowa nic nie chciala przejsc, w ciazy nie bralam do tej pory leków
ale teraz zmiękłam ;)

Katka czesto tu jesteś, czyżby jakieś plany ? :)
ktos pytał o ew3ame- urodziła pare dni temu swojego synka przez cc.