Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
W szpitalu niech działają i trzymają Polenke w brzuchu !!
Kiedy jedziesz do szpitala?
Będziesz miała dostęp do neta ?
--
Ja juz po wizycie u ginekologa - szyjka skrócona ale zamknieta. Mam skierowanie do szpitala bo za częste skurcze i o wiele wiele za silne :( Akurat przy nim podczas badania zlapalo mnie i to takie ,ze poglubilam sie w oddechu Lekarz oczy jak 5zl zrobil,a jeszcze wieksze jak zapytal -ile razy dziennie wystepuje taki skurcz u mnie :(
Jejciu ,mam nadzieje ,ze nie przeskocze listy za szybko .
Wcale mnie nie dziwi postępowanie i zdziwienie Twojego gina. Bardzo dobrze, że szybko zadziałał. U mnie było podobnie jak u Ciebie, też w godzinie potrafiłam wykorzystać dzienny limit.
Dziewczyny z pod karty swisssky dopiero zajrzałam co u Niej
Kochane, dziękuję, że zaglądałyście;-)
URODZIŁAM NASZ CUDOWNY SKARB 1.07. O godz. 18.05.
Widzę, że sporo skurczowych mam pojawia się na wątku. Przynajmniej jest trochę razniej.
U mnie było podobnie jak u Ciebie, też w godzinie potrafiłam wykorzystać dzienny limit. Zawsze był potrzebny szpital, ale dzieci urodziły się o czasie
Trzymaj się tam i pogadaj poważnie z Polą, niech sobie żartów nie robi ;)
Nera, trzymam kciuki i trzymaj Polcię w brzuszku jak najdłużej, oby nie tyle co ja
może ją te skurcze morduja ,sama nie wiem ,szczerze to nie znam sie na reakcji dziecka podczas skurczy :(
Ja pewnie też będę okupować czołówkę przez chwilę, bo nic nie zapowiada, że w terminie albo przed urodzę. Nadal się czuję prawie jak w drugim trymestrze
no baaaa ,my już po konkretnej rozmowie ,od samego rana sie martwie jej zachowaniem ,jest taka niemrawa ,a przecież codziennie byla " hulaj dusza " Jak wstawała o 7 / 7:30 tak byla cichosza do 9:30 ,może ją te skurcze morduja ,sama nie wiem ,szczerze to nie znam sie na reakcji dziecka podczas skurczy :(
wzięłam jednak Apap...glowa nic nie chciala przejsc, w ciazy nie bralam do tej pory leków
ale teraz zmiękłam ;)
Katka czesto tu jesteś, czyżby jakieś plany ? :)
ktos pytał o ew3ame- urodziła pare dni temu swojego synka przez cc.