Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
uprzejmie donoszę, że my nadal w dwupaku:)- widac dzidzia sobie jakas fajna date upatrzyla ;) Moze 7.07?? ;)
kuleczko-pocieszajace to co piszesz:) bez szyjki praktycznie od 25 tygodnia. Urodzilam w 39 tyg.
Brzuch pobolewa od rana
I co tu robić, jak niewiele zrobić można?
Nasza hopelight z tego, co pamiętam, długo chodziła z rozwarciem... :)
Z tego co widze wsród moich znajomych często tak się dzieję, że kobiety na lekach i podtrzymaniu rodzą nawet po terminie. No i większość z nich (w tym ja) miały szybkie porody :)
Żadnych skurczyków nie zanotowałam.
Instalujemy prostaglandyny ale jak widać mało efektywnie.
Hope, 4cm toż to prawie poród w toku... U mnie na szczęście do tego nie doszło tylko dzięki przewrażliwionemu ginkowi.
dzidzia jest chyba za mała by sie wypinac
Zero bólu, zero czopa, zero jakichkolwiek objawów.
Skurcze mam, ale tylko Broxton-Hicks - nic nowego.
Nie no ja myślę, że moja nic nie zaniedbała. Do końca byłam z niej zadowolona to bardzo dobry specjalista. Też była przewrażliwiona...chodziłam po 30 tc co dwa tygodnie na kontrolę. Wcześniej też wszystko pilnowała. Po prostu czasem niestety nie da się zapobiec takim sytuacjom...
moja na tym etapie już się wypinała
Zdziwiło mnie to, że miałaś 2 cm i dowiedziałaś się właściwie z zaskoczenia.
ale jak tu czytam, plus te niemrawe ruchy to się zastanawiam
wiadomo szyjka słabsza po ciąży i porodzie etc:(
potkałyście się może z napadem rwy kulszowej w ciąży
Caly ja chyba skakałabym z radości na tym etapie - masz wspaniałe samopoczucie:))))))))
--
Cieszę się z jednej strony, a z drugiej denerwuję, że będę musiała mieć wywoływany poród po terminie. Wiem, że jeszcze tydzień do terminu, ale nie da się tak nie myśleć
Nana, daj spokój, ja w doła wpadałam, że nie czuję jeszcze ruchów, a powinnam szybciej w tej ciąży. Poczułam dopiero w 19 tygodniu...
Ja m.in. dlatego sobie nie wyobrażam drugiej ciąży
Ja m.in. dlatego sobie nie wyobrażam drugiej ciąży, bo bym się bała powtórki- leżenia albo co gorsza szpitala i tego, że moja Baśka by musiała zostać beze mnie...
zlecił wizytę u neurologa w celu przepisania jakiś maści dozwolonych w ciąży
jakbym marudziła dalej, to puknij mnie proszę