Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
czytałam ,że powinien zlecić mi posiew ,a następnie antybiotyk nie na odwrót
tylko mi gin nie pozwalał ogrzewać tego miejsca...

A ja od dwóch godzin czuję się jakoś dziwnie.- moze cos na rzeczy??

oby Wam szybko przeszło!
Ogrzewanie daje uczucie ulgi, ale podobno zaostrza stan zapalny. Lepiej takie miejsce chlodzic.
iszą by jednak nie ogrzewać rwy ani miejsc zapalnych tak jak pisze montenia ,że lepiej jest je chłodzić nawet kostki lodu ,ale to dla wytrzymałych
O kurczę, no widzicie, a ja sobie grzałam :((( Kostkami lodu to nie dam rady, ale chłodne okłady mogą być niezłe w te upały, to teraz tak zrobię :)
estem, jestem, trwam nieznurzenie na swojej pozycji:-) Teraz właśnie mam ktg, skurczy żadnych i co chwila musze zmieniać bok, bo Młoda nie bardzo ma ochote sie obudzić. Odezwe się po. buziorki.Moze chcesz urodzic wtedy co zona ksiecia Wiliama?? ;)

. Pani doktor powiedziała, abym zapisywała ruchy, kiedy je liczę tak, aby wiedzieć co jaki czas się rusza. Ale uwagę moją zwróciło to, że kilka razy podkreślała to liczenie, dokładne liczenie ruchów dziecka. Zapytała mnie też, czy Mloda od początku miała poślizg w pomiarach. Niestety, jak na złość dzisiaj nie wzięłam ze sobą swojej teczki ze wszystkimi usg i nie mogłam tego sprawdzić. Powiedziała, że jeśli od początku był ten tydzień, to możliwe że termin mam na dzisiaj, więc dodać jeszcze te 10 dób które czekają, wychodziłoby na to, że na oddział wezmą mnie dopiero ok 17

Może i panikuję, ale wole chyba jednak w te stronę, bo chyba lepiej dmuchać na zimne....
Teraz jedziemy na obiad do teściowej a ok 20 na IP.

Myślę, że nasze dziewczyny nabierają sił do porodu
[/url
[/url]