Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A ja - no cóż - po staremu - brzuchol wielki jak arbuz, B-H nadal są, ale zupełnie bezbolesne i zero dodatkowych objawów, mimo że na ostatniej wizycie Mała był już bardzo nisko (w pozycji zero) , szyjka była bardzo miękka, w skali Bishopa było już 4 - a tu nadal zonk. Już się zaczynam powoli niecierpliwić
MIgotynko, no to już tuż-tuż :))))
Migotynko no to pięknie z tymi skurczami, pewnie się rozkręci w ciągu kilkunastu godzin. :D
--
Ojej Nera...aż dziwne, że Cię puścili, no ale cóż.
to to niby skurcze wystepują
Uś, pogadaj ze swoim prywatnym, bo faktycznie niziutko masz te pomiary. Ja miałam wszystkie w górnej granicy i faktycznie łatwo dosyć poszło. A bliźniaki przez cc miałaś?
żałosne nie?szkoda że jak se pomyślałam ze chętnie bym go w jaja kopnęła to go nie zabolały Co do komentarza nt skurczy - OJP, nie wiedziałam, że to jeszcze możliwe. Nie zapomnę jak kiedyś poszłam do kosmetyczki na oczyszczanie twarzy i spytałam, jakie kosmetyki są na skórę z problemami. A co ona na to? Że herbata uspokajająca i melisa.
dostałaś zastrzyk na szybszy rozwój płuc?
Nera w szoku jestem, że Cię wypuścili ale chyba wiedzą co robią
Jedna rzecz mnie niepokoi, lekarz jeszcze nie pobrał mi wymazu w kierunku GBS... Nie wiem czy zapomniał, czy odkłada do kolejnej wizyty... Nic o tym nie wspominał, a ja się martwię czy to nie będzie za późno?
no ja olewam te wizyty na NFZ,głównie prywatnie wszystkiego się dowiaduje.chodze na NFZ do tego goscia bo w szpitalu pracuje ale i tak mnie nie skojarzył nawet jak teraz leżałam.powinnam se odpuścić chyba
jak se pomyślałam ze chętnie bym go w jaja kopnęła to go nie zabolały
te 3 tyg damy rade z maleńką i przetrzymamy
A ja nie spie od 5 a niby o 7 ;30 mam jechac na glukoze 75 g i pobrac po 2h ,a ja juz glodna jestm i wqrzona z glodu i z newow jak to wytrzmac
no dla mnie to on tez nie jest absolutnie skurczowy. Żadnych skurczy ja tam nie widzę
O 4,45 obudziły mnie skurcze brzucha
u mnie neistety twardnienia skracaja szyjke
szczescie ze nie ma rozwarcia i regularnej akcji
corcia lezy rowno na niej glową-wiec daje czadu-ale dzis jakby lepiej
nawet pochodzilam powolutku po domu...i uczucie lęku przeszlo