Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
więc sobie wyobraźcie 
czemu nagle wazy na tydz mniej niz do tej pory

, dodam, że z mojego szpitala, w którym różne rzeczy sie dzieją i pewnie co poniektórzy suszyliby mi głowę wywoływaniem, straszyli, żeby mieć szybciej wolne łóżko itd. Zwinęłabym się, ale znam też już trochę siebie i mam dwa porody za sobą, więc mnie więcej czuję, co jest grane i na jakim etapie przedporodowych przygotowań jestem. Choć czytając wpisy migotynki zaczęłam się zastanawiać, co znów mnie zaskoczy
W pierwszej ciąży chcąc rodzić w szpitalu oddalonym 50km pewnie tez bym została (także rozważaliśmy taką opcję).
A tak poza tym wszystkim czytając o Twoich objawach, to myślę, że się rusza i jest szansa, by gina jednak zaskoczyć
Dzisiejszy dzień wniósł wiele dobrego w Twoją sytuację mamuśka 

Odpoczywaj grzecznie 
Nie potrafiłam określić narastania skurczy, nie było fali skurczowej. Bolał po prostu cały brzuch i po chwili odpuszczał. Sprawdziłabym na pewno takie bóle jadąc na IP. Powodzenia!
Katastrofa, mówię Wam
Cała rodzinka, co do jednego - wszyscy jesteśmy prychający i zasmarkani z bolącymi gardłami 

,

,

No i tutaj pytanie w jakiej ilości mogę go brać?

,

podczas przyjecia byla na opuszek i niezgladzona do konca. Niestety przez te skurcze spalam moze 1,5h, poza tym maluszki placza za sciana i ciezko zasnac. Pewnie jakbym w dzien miala taka akcje przy wiekszej aktywnosci to by lepiej szlo. Polozna teraz przy badaniu jednak sklania się ku wyciekowi wod. Ale mam powiedziec lekarzowi ze znowu w nocy mialam zalew....